Belediyespor yemekte bir araya geldi

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde Play-Out etaplarında üstün performans sergileyerek ligde kalmayı başaran İnegöl Belediyespor, önceki akşam Orhan-1 İnegöl Köftecisi’nde düzenlenen yemekte bir araya geldi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.04.2015
585
A+
A-

Play-Out aşamasında gösterdiği başarılı performansla Erkekler Voleybol 1. Lig’de kalmayı başaran İnegöl Belediyespor’un Başkanı, yöneticileri, teknik heyeti ve sporcuları önceki akşam düzenlenen yemekte buluştular.

 

BELEDİYESPOR İNEGÖL İÇİN OLMAZSA OLMAZ






Yemek sonrasında açıklamalarda bulunan İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, “Bu akşam Belediyespor’umuzun değerli yöneticileri, hocaları ve sporcularıyla bir araya geldik. 7 Nisan Salı günü oynadığımız son Palandöken Belediye maçı ile 2014-15 voleybol sezonunu kapatmış olduk. İnegöl Belediyespor olarak inşallah önümüzdeki yıl Erkekler 1. Lig’de oynamaya devam edeceğiz. Sezonla alakalı çok istekli ve iyi niyetli başlamıştık. 5 yıllık bir planımız vardı ve bu 5 yıl içerisinde Avrupa’da oynamak gibi bir hedefimiz vardı. Beraberinde de salon sporlarını şehre sevdirmek, ilgi ve alakayı daha da artırmak gibi bir hayalimiz vardı. Geldiğimiz noktada çok iyi başlamamıza rağmen maalesef 2 Kübalı sporcumuzun beklenmedik şekilde takımdan ayrılmalarından dolayı bazı talihsizlikler yaşadık ve nihayetinde Play-Out oynadık. Şükürler olsun arada takviyeler yapmıştık, Bahreyn ve Brezilyalı 2 oyuncumuz vardı. O yaptığımız takviyelerle ligde kaldık. Ligi 10. sırada bitirdik ve önümüzdeki yıl tekrar 1. Lig’de devam edeceğiz. Ligde kalmayı bir başarı olarak düşünemeyebiliriz ama Halkbank gibi Arkas gibi Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi önemli takımların arasında böyle bir başarıyı elde etmenin bu maliyetlerle yapıldığını düşündüğünüzde önemli bir başarı olduğunu düşünüyorum. Bu güzel başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu başarının hemen ardından bir araya gelerek vedalaşalım istedik. Yabancı sporcularımızdan birisi babasının rahatsızlığı dolayısıyla acil ayrıldı. Diğer sporcularımızın da birçoğu sabahtan itibaren evlerine gidecekler. Önümüzdeki yıl ile alakalı hedefleri konuşacağız. Geçen yıl seçilen yönetimimiz 2 yıllık yönetimdi ama Mayıs ayı gibi muhtemelen bir olağanüstü kongre yapabiliriz ve bundan sonraki süreçte, önümüzdeki yıl hedefleri ve yapılacak çalışmalarla alakalı sizleri bilgilendireceğiz. Belediyespor inşallah önümüzdeki yıl üzerine koyarak devam edecek. Son aylarda Belediyespor ile alakalı çok olumlu şeyler duyuyorum. Belediyespor maçını hiç izlememiş olsa bile her kişinin bu noktada Belediyespor voleybol takımının İnegöl için olmazsa olmaz unsurlarından bir tanesi olduğunu, çok iyi bir reklam aracı olduğunu ifade ediyorlar. Sağlam bir altyapı ile beraber gelecek adına önemli adımlar atmanın hesabı içerisindeyiz. Bu güzelliklerin oluşmasında emeği geçen her kim varsa çok teşekkür ediyorum. Sporcu kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. Bu sene ile alakalı hak edişlerini ödeyip 2015-16 sezonuyla alakalı hem yönetimsel olarak hem de hedefler olarak istişare edeceğiz” dedi.

 

BAŞKAN OLMASAM DA BU İŞ BENİM SORUMLULUĞUMDA

Olağanüstü Kongre’de yeniden aday olup olmayacağının sorulması üzerine konuşan Aktaş, “Profesyonel kulüplere başkan olamıyoruz, amatör kulüplere olabiliyoruz. Ben bu sene kaç tane toplantıya katıldım diye sorarsanız sayısı 4’ü 5’i geçmez. Sağ olsun yönetici arkadaşlarımız bu işi götürüyorlar. Hatta fuar dönemine denk geldiği için 6 önemli maçtan sadece ilk maça gidebildim günlük olarak. Onun haricinde 5 maça da gidemedim. İşlerimiz yoğun. Burada benim ismim de olsa başka bir isim de olsa bizim sorumluluğumuzda bu iş ilerliyor. Belediye bütçesinden az da olsa katkı yapıldığını biliyorsunuz. Dolayısıyla biz ilgi ve alakamızı kesmeyiz. İlgili arkadaşlarla istişaremizi yapıp bir yol haritası belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş