İlk yarının lideri Orhaniye

2. Küme 7. Grup’ta mücadele eden Orhaniyespor, ligin ilk yarısının son maçında karşılaştığı Doğugücüspor’u 1-0’lık skorla yenerek yarıyı lider kapattı.

Yayınlama: 17.04.2014
1.034
A+
A-

2. Küme 7. Grup’ta ilk devreyi lider olarak tamamlayan Orhaniyespor’da keyifler yerinde. İlk devreyi değerlendiren Başkan İbrahim Acar, hedeflerinin ilk yarıdaki başarılı grafiği sürdürerek sezonu şampiyon tamamlamak olduğunu belirtti.

 

MAHALLE TAKIMINA SAHİP ÇIKMIYOR






İlk yarının değerlendirmesini yapan Başkan Acar şunları dile getirdi: Tecrübeli bir takım olduğumuzu karşılaşmalar sonucunda gösterdik. İlk yarıda göstermiş olduğumuz performansı 2. yarıda da sergileyerek sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz. Bu hafta Y. Söy. Başak deplasman masraflarını karşılayacak olan İnegöl’ümüzün çok kıymetli işadamı Karamehmet Petrol ve Karamehmet Kuyumculuk sahibi Sayın sadık Gülerer’e teşekkür ediyoruz. Orhaniye Mahallesi takımına sahip çıkmıyor ve sezon sonu birilerinin takıma sahip çıkması gerekiyor. Mazisi başarılarla dolu olan İnegöl’de ilk deplasmanlı Amatör Lig’de oynayan ve ilk Süper Amatör’e çıkan, mazisi şampiyonluklarla dolu olan Orhaniyespor’u Orhaniye Mahallesi’nin sahiplenmesi gerekiyor. Bu zamana kadar maddi desteğini esirgemeyen İnegöllü iş adamlarına teşekkür ederiz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş