Belediyespor’a Estonyalı

Acıbadem voleybol 1. liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor, Torul Belediyespor’dan Kert Toobal’ı transfer etti.

Yayınlama: 19.06.2014
738
A+
A-

Türkiye’de 3. sezonunu geçiren Kert Toobal, daha önce Sivas ve Torul Belediyespor formaları giymişti.

 

4,5 YILDIR GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYORUZ






Basın toplantısında açıklamalarda bulunan İnegöl belediyespor’un başkanı Alinur Aktaş “İnegöl belediyespor olarak kurulduğumuz günden beri yaklaşık 4,5 yıldır güzel işlere imza atıyoruz. Voleybol branşında geçen yıl Acıbadem 1. liginde mücadele ettik ve güzel işlere imza attık. Ligde kalma konusunu son anda gerçekleştirdik ama açıkcası ilk yıl deneyimimiz olmamasına rağmen Fenerbahçe, Galatasaray, Halk Bank gibi önemli takımlarla mücadele etmek şehrimiz adına önemli kazanım bizim içinde iyi bir tecrübe oldu.” Dedi.

 

ÖNEMLİ İSİMLERLE ANLAŞACAĞIZ

Acıbadem voleybol 1.liginde 2. seneleri olduğunu belirten Aktaş “ İkinci yılımızdayız bu yıl üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. Kısa bir süre önce yönetim kurulu olarak yeni bir yapılanmaya gittik,  arkadaşlarımızla hedeflerimizi açıkladık ve bu doğrultuda adımlarımızı birer birer atıyoruz. Geçen yol Torul Belediyespor’u çalıştıran bahadır hocamızla anlaştık geçen yıl bizim hocamız olan Murat Mestan koordinatörlüğümüzü yapacak. Bugün özellikle bünyemizde görmek istediğimiz bir arkadaşımızla anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kert aslen Estonya asıllı Türkiye liglerini de biliyor aslında biz Kert’le geçen yıl çalışacaktık nasip olmadı bu seneye nasip oldu bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu yıl İnegöl belediye spor forması için ter dökecek ve o başarılı oyununu burada arttırarak devam ettirecek.

Transfer defterimizi kapatmadık Önemli isimlerle anlaşacağız ve iyi bir ekip oluşturacağız. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

3 Haziran 1979 Estonya doğumlu olan Kert Toobal İnegöl Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Polonya milli takımının pasörü ve ayrıca kaptanı olduğunu belirten Kert, Fransa, Belçika, Polonya ve Türkiye liglerinde oynadı ve İnegöl Belediyespor’a katkı sağlamak ve daha ileriye götürmek istediğini belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş