“İddiamızı sürdürmek istiyoruz”

1.Amatör Küme’de mücadele veren Alanyurtspor, 7. hafta karşılaşmasında Ilgarspor karşısında alınan 2-1’lik skor ile zirve inadını sürdürdü. Hafta sonu Osmaniyespor ile karşılaşacaklarını söyleyen Asbaşkan Mehmet Girgin, “Centilmence hak edenin kazandığı bir maç olmasını istiyoruz. Biz iddiamızı sürdürmek istiyoruz” dedi. Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 27.11.2014
650
A+
A-

Alanyurtspor Asbaşkanı Mehmet Girgin, önlerinde iki müsabaka olduğunu ve bu müsabakalarda puanlar toplayarak iddialarını sürdürmek istediklerini belirtti.

 

CENTİLMENCE BİR MÜSABAKA






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Asbaşkan Mehmet Girgin, “Ilgarspor’la gayet centilmence bir müsabaka oynadık. Öncelikle iki tarafı da bundan dolayı tebrik ediyorum. Hem güzel futbol hem de centilmence bir müsabaka oldu. İki tarafta kazanabilirdi. Maçı sonuna kadar kovaladık ve kazanmasını bildik. Oyuncularımı ve teknik heyeti tekrar tebrik ediyorum” dedi.

 

YENİ TAKIMIZ

1. Amatör Küme’de yeni takım olduklarını ifade eden Girgin, “1. Amatör Küme için yeni bir takımız. İşimizi şansa bırakmadık ve iyi kadro kurduk. Hedefimiz önce iyi puanlar toplamaktı. Deplasmanda aldığımız 3 galibiyet, zor fikstüre rağmen bizi zirveye taşıdı. Biz play-off oynamak istiyoruz. Bunu da başaracağız. Gerekirse ara transfer döneminde oyuncu alırız. Önümüzde 2 kritik maç daha var. Bunlara bakarak hocamızla değerlendirme yapacağız” şeklinde konuştu.

 

OSMANİYE CİDDİ BİR RAKİP

Sözlerine bu hafta oynanacak olan Osmaniyespor müsabakası ile devam eden Girgin, “Zor maç olacak. Neticede 2 İnegöl takımı aynı grupta mücadele ediyor. Osmaniye son haftalarda toparlandı ve iyi puanlar topladı. Temennim önce centilmenlik ve hak edenin kazandığı bir müsabaka olsun. Biz iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Bu maç kilit maçlarımızdan. Mutlaka 3 puan almalıyız. Diğer takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş