Belediyespor’un yeni sponsoru; ATC Konsept

Voleybol erkekler 1. Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor’a, Sefa Mağazalarının kuruluşu olan ATC Konsept sponsor oldu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 23.03.2015
876
A+
A-

Sponsorluk imza töreninde açıklamalarda bulunan Alinur Aktaş, Belediyespor’un İnegöl’ün tanıtımı için önemli çalışmalara imza attığını ifade etti.

 

BELEDİYESPOR 1500 SPORCU İLE İNEGÖL’E HİZMET EDİYOR






Düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Alinur Aktaş; “Kurulduğu günden bu yana İnegöl’ümüzün spor hayatı için önemli bir organizasyon olan Belediyespor’umuzun sponsorluk sözleşmesi için Sefa Mağazalarının kuruluşu olan ATC Konsept ile bugün bir araya geldik. Ben öncelikle destek ve katkıları için firma yetkililerine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. İnegöl gelişiyor, güzelleşiyor. Tabi bu gelişimin hem spor hayatına hem kültür hem de sanat hayata yansıdığını, gelişim ve değişimin bunlar ile beraber olması gerektiğini her ortamda söylüyoruz. Özellikle Belediyespor, Voleybol takımımız 1.ligde verdiği mücadele ve diğer spor branşlarında yaklaşık 1.500 sporcusu ile Türkiye sathında göstermiş olduğu mücadele ile İnegöl’ümüzün tanıtımı ve reklamı için birçok önemli çalışma ve gayrete aracılık ediyor” dedi.

 

YOLUMUZA TEKRAR DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Başkan Aktaş konuşmasının devamında; “Ana branşımız olan Voleybol ile alakalı 1.ligde mücadele eden takımımız kısa bir süre sonra play-out mücadelesinin ilk ayağını Ankara’da, ikinci ayağını Elazığ’da gerçekleştirecek. İnşallah muvaffak olup, yolumuza tekrar devam etmek istiyoruz. Bu manada bize daha önce gerek deplasman sponsorluğu, gerekse diğer genel giderlerimizle alakalı bize sponsor olarak destek olan kurum ve kuruluşlar oldu. Bugün yine ana sponsorluk ile alakalı bir sözleşme için bir araya geldik. Sefa Mağazaları kısa bir süre önce güzel bir mağaza organizasyonuyla İnegöl’ümüzde ticari mücadelesine başladı. Şimdide onun alt kuruluşu olan ATC Konsept ile Belediyespor olarak bir sponsorluk organizasyonu gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

 

VERDİKLERİ BU KATKI İLE BELEDİYESPOR CİDDİ BİR ŞEKİLDE RAHATLAYACAK

ATC Konsept yetkililerine verdikleri destek ve katkılar için teşekkür eden Aktaş; “İnanıyorum ve ümit ediyorum ki verdikleri bu katkı ile belediyespor ciddi bir şekilde rahatlayacak. İnşallah önümüzdeki dönemlerde İnegöl Belediyespor Kulübü, İnegöl’ümüzün tanıtımı adına, İnegöl’deki spor hayatına, salon sporlarının gelişmesi adına önemli bir aracılık etmiş olacaktır. Kendilerine verdikleri desteklerden dolayı tüm ilçe halkımız ve tüm sporseverler adına yürekten teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

 

Yapılan açıklamanın ardından sponsorluk sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş