Diyecek bir şey yok!

1. lig parolası ile yola çıkan ancak play-off’lara dahi kalamayan İnegölspor’da moraller bozuk. Aydınspor karşısında sezonun son karşılaşmasında alınan mağlubiyetin ardından konuşan Teknik Direktör İsmail Güldüren, “İyisi ile kötüsü ile bir sezon daha bitti. İnşallah bundan sonra İnegölspor ve oyuncularımız için hayırlısı olur. Diyecek bir şey yok” diye konuştu.

Yayınlama: 13.05.2014
781
A+
A-

Büyük umutlarla başladığı 2014-2015 sezonundan hüsranla ayrılan, lige başlarken hedeflenen play-off’a kalmak bir yana, son karşılaşmada Aydınspor 1923 takımına deplasmanda 3-1 mağlup olan temsilcimizde moraller bozuk.

 

İNŞALLAH BUNDAN SONRA İNEGÖLSPOR’U İYİ ŞEYLER BEKLER






Teknik Direktörlük görevine getirilen İsmail Güldüren, Aydınspor karşılaşmasını ardından kısa bir açıklama yaptı. Güldüren, Deplasmanda oynadığımız son maç bizim açımızdan kötü bitti ve mağlup olduk. Zaten ilk yarının sonunda futbolcularımız rakiplerin sonucunu öğrenince ister istemez konsantrasyonları dağıldı. İyisi ile kötüsü ile bir sezon daha bitti. İnşallah bundan sonra İnegölspor ve oyuncularımız için hayırlısı olur. Diyecek bir şey yok. Play-Off’a kalamadık. İnşallah bundan sonra İnegölspor’u iyi şeyler bekler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş