Belediyespor’da transfer hareketliliği başladı

Yeni sezona iddialı başlamak isteyen İnegöl Belediyespor, teknik heyet arayışlarını Ali Bahadır Aksoy ile sonuçlandırdıktan sonra transfer çalışmalarına başladı. İç transferde hareketli günler yaşayan Belediyespor diğer taraftan da dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon Sivas 4 Eylül Belediyespor’da ortaya koyduğu performansla öne çıkan Taner Kabakçı eski hocası Ali Bahadır Aksoy’un daveti üzerine İnegöl’e gelerek 1 yıllık sözleşme imzaladı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 11.06.2014
759
A+
A-

Orta Oyuncu mevkiinde görev yapan Taner Kabakçı 1989 doğumlu ve 2.02 boyunda. Genç milli takımlar düzeyinde milli takım forması da giyen Taner daha önce Niksar Belediyespor, Tokat Plevne ve geçtiğimiz sezon da Sivas 4 Eylül Belediyespor forması giymişti.

 

İÇ TRANSFERDE MESAFE KAT ETTİK






İmza töreni esnasında bir açıklama yapan İnegöl Belediyespor transfer komitesi sorumlusu Gülbey Koçan; “Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce kongremizi yaptık ve akabinde hemen görev dağılımı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başladık. Takımızın başına Genel menajer olarak eski hocamız Murat Mestan’ı ve antrenör olarak ta Ali Bahadır Aksoy hocamızı getirdik. Az zamanda çok iş başarmış bir takım olarak geçen yıl takımımızı ligde tutmayı başaran önceki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, teknik heyete ve tabiki sporcu kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. İnegöl şehri olarak 1.ligde yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Transfer çalışmalarımıza gelince önce iç transferde oldukça mesafe kat ettiğimizi söyleyebilirim.  En geç hafta içi iç transfer komple tamamlanmış olur. Sporcu kardeşlerimizle imza aşamasındayız. Diğer tarafta dış transferle alakalı olarak İnşallah hocamız ve genel menajerimizin uyumlu çalışmaları ile güzel sonuçlar elde edeceğiz. Bugün Taner kardeşimizle 1 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur” dedi.

 

İNEGÖL GİBİ İYİ BİR TAKIMA VE ŞEHRE GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM

Orta Oyuncu mevkiinde görev yapan Taner Kabakçı da transferinin ardından “ İnegöl gibi iyi bir takıma ve şehre geldiğim için mutluyum. İnegöl Belediyespor ve şahsım hakkında hayırlı bir sezon geçmesini diliyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş