Belediyespor’un yıldızları 3. tamamladı

Voleybol Bursa Yıldızlar liginde ilçemizi temsil eden İnegöl Belediyespor Yıldız Takımı; Tofaşspor, Orhangazi Belediyespor ve Bursa Voleybol Gençlik Spor Kulübünün yer aldığı ligi 3. olarak tamamladı.

Yayınlama: 09.01.2015
758
A+
A-

İnegöl Belediyespor, Bursa Voleybol Gençlik Spor Kulübünün ile oynadığı son maçı 3-2 kazanmasına rağmen Bursa Voleybol g.s.k’nın 1 puan gerisinde kalarak ligi 3. olarak tamamladı.

 

Dört takımın yer aldığı ve çift devreli lig usulüne göre oynanan maçlarda, Tofaşspor Kulübü ile Bursa Voleybol Gençlik Spor Kulübü ligi ilk ikide tamamlayarak bu sezon Bursa’yı yıldız erkekler Türkiye Şampiyonası play-of etabında temsil etme hakkı kazandı.






 

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Belediyespor Başkan Yardımcısı Nuhi Solak, Voleybol altyapısında yeniden yapılanma projesi kapsamında Belediyespor kulübü bünyesinde çalışmalarına devam eden ve bu sene 3.yılına giren altyapı sporcularına teşekkür ederek, bir sonraki sezonda başarılar diledi.

 

KISA GEÇMİŞE RAĞMEN FAALİYETLERE DAMGA VURDU

İnegöl Belediyesi tarafından 2009 yılında kurulan; İnegöl Belediyespor’un, kentte salon sporlarının gelişmesi noktasında çok ciddi katkıları olduğunu ve salon sporlarının gençler arasında ilgi görmesine katkı koyduğunu belirten Solak, “bugün 9 farklı branşta İnegöllülere hizmet veren İnegöl Belediyespor kısa bir geçmişi olmasına rağmen birçok faaliyete damgasını vurdu, birçok başarıya imza attı” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş