Bembeyaz gençler ara tatilde de çalışacak

Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, ara tatilin başlamasından sonra yine çalışmalarına kendi binalarında devam edecek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Müdürü Şaban Baykul, “Çocuklarımız ara tatillerde genellikle derslerinden kopabiliyor. Bu nedenle bizde çocukların böyle bir handikaba düşmemeleri için hem okul dersleri olarak hem de dini dersler olarak çalışmalarımıza ara tatilde de devam edeceğiz.

Yayınlama: 22.01.2015
557
A+
A-

Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, okulların ara tatile girmesiyle birlikte çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

 

ÇALIŞMALARIMIZA ARA TATİLDE DE DEVAM EDECEĞİZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Şaban Baykul, “Çocuklarımız ara tatillerde genellikle derslerinden kopabiliyor. Bu nedenle bizde çocukların böyle bir handikaba düşmemeleri için hem okul dersleri olarak hem de dini dersler olarak çalışmalarımıza ara tatilde de devam edeceğiz” dedi.

 

HEM EĞLENMELERİNİ HEM ÖĞRENMELERİNİ SAĞLIYORLAR

Okulların tatil olması ile birlikte çocukların daha çok eğlenmeye yönelik kendilerince programlar yaptığını belirten Baykul, “Öğrenciler okul yorgunluğu atmak için ara tatilde genellikle kendilerine göre eğlence programları düzenliyor. Bu nedenle derslerden  mahrul kalıyor ve okul başlayınca da derslerinde bocalamaya başlıyor. Bu nedenle çocuklarımızın bu gibi konularda etkilenmemeleri için hem onlar arında eğlence programları düzenliyoruz hem de okul derslerini tekrar ediyoruz. Böylece hem çocukların eğlenmeleri hem de derslerine çalışmalarını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

 

DİNİ DERSLER SIKLAŞTIRILACAK

Dini derslerin ara tatilde de artarak devam ettiğini belirten Baykul, “Bizim kendi benliğimizi yakalamamız demek, üst olarak gördüğümüz toplumları ekarte etmemiz demektir. Şöyle ki; Eğer milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmamız durumunda, çocuklarımız hem edebi hem de manevi değerleri çizgisini öğrenmiş olur. Bu nedenle o benliği çocukların küçük yaşta öğrenmeleri için dini eğitimimizi ara tatil döneminde daha da sıklaştıracağız” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş