Tarihi spor kulübü geri dönüyor

2. Amatör Küme 2. Grup’ta 16. hafta müsabakasında evinde Yenişehir Esnaf Doğan’ı ağırlayan temsilcimiz Doğanspor, 70 ve 90. dakikalarda bulduğu goller ile rakibini 2-1 yenerek ligi şampiyon bitirdi ve 1. Amatör Küme’ye yükseldi.

Yayınlama: 02.06.2015
602
A+
A-

2. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Doğanspor, dün saat 17.00’da Kurtuluş Sahası’nda ligdeki en yakın takipçisi olan Yenişehir Esnaf Doğan ile karşı karşıya geldi. Hızlı başlayan müsabakada geriye düşen Doğanspor, 70. dakikada Alican’ın penaltı golüyle skoru eşitlerken 90. dakikada gelişen kontra atak sonucuna Yıldıray’ın ayağından bulduğu gol ile müsabakadan 2-1 galip ayrıldı. Doğanspor, aldığı bu galibiyet ile rakibi ile arasındaki puan farkını 4’e yükselterek ligi şampiyon bitirdi ve 1. Amatör Küme’ye yükseldi.

 

MÜTHİŞ FORM






Tarihine yakışır bir sezon geçiren Doğanspor, bu sezon 2. Amatör Küme’de oynadığı 16 müsabakadan 14 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile ayrıldı. Doğanspor ayrıca bu müsabakalarda rakip filelere 66 gol bırakırken kalesinde sadece 7 gol gördü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş