Beşiktaş İnegöl’e geliyor

Gazipaşaspor, Cumartesi günü 14.00’de Kafkasspor Tesislerinde Beşiktaş U-12 takımı ile karşı karşıya gelecek. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 11.12.2014
720
A+
A-

Nafi Bilaloğlu Futbol Akademisi’nden yapılan yazılı açıklamada; “Futbol Akademimiz ve kulübümüz kurulduğu tarihten bu yana sporun ve futbolun olgularını temel yaş gruplarından itibaren doğru ve sistemli bir düzende gerçekleştirmeye gayret etmiş ve bu prensiplerinden taviz vermeden bugüne gelmiştir. Gelinen nokta itibariyle geçtiğimiz sezonlarda U-12, U-13, U-14, U-15 Yaş takımlarımız gruplarında 1. Ya da 2. olarak Elit Lig’e yükselme ve Türkiye Şampiyonaları’na katılma başarıları elde etmiştir”

 

İNEGÖLSPOR’A OYUNCU KAZANDIRIYORUZ






“Bu sezonda ise U-14 takımımız Bursa Elit Lig grubunda ilk devresi tamamlanan müsabakalar sonucunda yenilgisiz lider durumda bulunup Türkiye Şampiyonasına katılma amacında büyük avantaj sağlamıştır. Tüm bu çalışmalar neticesinde sporcularımız büyük gelişimler gösterip Türkiye Süper Lig ve PTT 1.lig takımlarının takibine girmiştir. Bazı oyuncularımızı ise sezon başı itibariyle ilçemiz Profesyonel lig takımı İnegölspor altyapısına kazandırmış bulunmaktayız”

 

OYUNCULARIMIZ BÜYÜK TAKIMLARIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

“Kulübümüzün ve sporcularımızın bu başarısı Süper Lig’in büyük takımlarından Beşiktaş ve Bursaspor’un da dikkatini çekmiş olup Beşiktaş U-12 Takımı ilçemize gelerek hazırlık maçı yapmak istediklerini tarafımıza bildirmişlerdir. Beşiktaş ve Bursaspor takımlarının (U-12, U-13, U-14) kulübümüz ile müsabaka yapma istekleri  ve sporcularımızın  doğru yönde göstermiş oldukları  gelişimler bizleri son derece mutlu edip, çalışma azmimizin artarak devam etmesini sağlayacaktır”

 

MAÇ CUMARTESİ SAAT 14.00’TE

“Bu müsabakalar sporcularımızın futbol gelecekleri hakkında olumlu bir vitrin olma özelliğine de sahip olacaktır. İlçemiz sporseverleri ve tüm velilerimizi 13 Aralık Cumartesi saat 14.00 da Kafkas Spor Tesislerinde oynanacak Gazipaşa- Beşiktaş U-12 müsabakasına davet eder,  ilçemiz spor kamuoyuna saygıyla bildiririz” ifadeleri yer aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş