Cemalettin İlgezli güven tazeledi

İnegöl’ün köklü kulüplerinden olan Doğanspor, olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede kazanan ise mevcut başkan Cemalettin İlgezli oldu.

Yayınlama: 26.05.2014
884
A+
A-

10 yıldır başkanlık görevini yürüten Cemalettin İlgezgi, 2 liste ile gidilen seçimde ipi göğüsleyen isim oldu

 

GELECEK SEZONDA A TAKIMIMIZ 1. AMATÖR KÜMEYE ÇIKACAK






Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve gelir gider raporlarının okunup ibra edildiği genel kurulda söz alan mevcut başkan İlgezli, “Bu yıl yaptığımız teraslı lokalimizle kulübümüze yeni bir yer daha kazandırdık. Bu lokalin yapımında bize destek veren Belediye Başkanımız Alinur Aktaş başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ancak kulübümüze bundan sonrada sahip çıkılmalıdır. Benimle birlikte 10 yıldır hizmet eden tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek sezonda A takımımız 1 amatör kümeye çıkacak” dedi.

 

BEN SAFKAN BİR DOĞANSPOR’LUYUM

İlgezli’nin konuşmasının ardından ise Mustafa Atar kendi listesi ile seçimde aday olduğunu Divan Heyetine listesini teslim etti. Listesini teslim etmesinin ardından söz alan Atar, “Benim ne kadar çok Doğanspor’lu olduğumu herkes bilir. Ben listemi yaparken kimseyi karşıma almak için yapmadım. Ben Cemalettin başkanımızın artık yorulduğunu ve heyecanını kaybettiğini düşünüyorum. Bu yüzden yeni bir liste ile daha heyecanlı arkadaşların yönetime gelmesini istiyorum. Bizde şanlı Doğanspor’un tarihi içerisinde olmak istiyorum. Ben safkan bir Doğanspor’luyum. Kulübümüz takım anlamında kötü günler yaşıyor. Daha ileriye gitmek için bu listeyi yaptık. Ben Doğanspor’a 30 yıl emek verdim. Tek başıma kaldım. Çamaşırını da ben yıkadım, yeri geldi formasını da ben götürdüm. Kazansak da kaybetsek de önemli değil. Önemli olan Doğanspor’un kazanmasıdır” ifadelerini kullandı.

 

DOĞANSPOR’UN YENİ YÖNETİMİ

Konuşmaların ardından oylama ile gidilen seçimde mevcut başkan Cemalettin İlgezli 21 oy alarak 6 oyda kalan Mustafa Atar’ın önünde ipi göğüsledi. İlgezli’nin başkanlığında oluşan yeni yönetimde ise Namık Eltutan, Nedim Balcıoğlu, Hüseyin Kurt, Ali İlgezli, Erdal Türkmen, Mehmet Pakoğlu, Abdullah Pakoğlu, Bekir Çağlar, Serhat Güldüren ve Yılmaz Akıncı yer aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş