Keramet deplasmanda

Süper Amatör Lig heyecanı haftasonu oynanan müsabakalarla devam etti. Deplasmanda olan 2 temsilcimiz evlerine galibiyetle dönerken iç sahada rakiplerini ağırlayan 2 temsilcimiz ise sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.

Yayınlama: 16.02.2015
604
A+
A-

Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, dün saat 15.00’da Demirtaş Sahası’nda Tütünspor deplasmanına çıktı. Teknik Direktör değişikliğinin ardından çıkış yakalamak isteyen Güvenspor, 90 dakikanın sonucunda aldığı 4-1’lik galibiyet ile Play-Off yolunda galibiyet serisinin ilk adımını attı.

 

KURTULUŞ FARKA KOŞTU






B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Kurtuluşspor ise dün saat 15.00’da Bağlarbaşı sahasında Bağlarbaşıspor deplasmanına çıktı. Ligde şampiyonluk yolunda girilen kritik haftalarda puan kaybı yaşamak istemeyen Kurtukluşspor, rakibi karşısında etkili oyunu sayesinde 5-1’lik galibiyet alarak moral depoladı.

 

UMMADIK TAŞ BAŞ YARDI

B Grubu’nda zirvede yer alan Kafkasspor ise dün saat 15.00’da Sanayi Sahası’nda Burgazspor’u ağırladı. Ligin son sıralarında bulunan zayıf rakibi karşısında 1-0 geriye düştükten sonra 1-1’i yakalayan temsilcimiz ağlarında gördüğü 2. gole karşılık veremeyince sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılarak büyük bir yara aldı.

 

DÜELLO GEMLİK’İN OLDU

B Grubu’ndaki bir diğer temsilcimiz Yenicespor ise dün saat 15.00’da Yenice Sahası’nda kendisi gibi Play-Off mücadelesi veren Gemlikspor’u ağırladı. Zorlu müsabakada yaşanan gol düellosundan rakip Gemlikspor sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş