Cerrah Spor Salonu’nda sona gelindi

Ortaköy mahallesine ilkokul binası kazandıran İşadamı Abdullah Ezim, ikinci yatırımını Cerrah mahallesine yaptı. Cerrah İlk ve ortaokulu bahçesi içerisinde öğrencilerin hizmetine sunulacak olan ve 2 yıl önce inşaatına başlanılan spor salonunda sona gelindi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 05.03.2015
748
A+
A-

Cerrah ilk ve ortaokulunun bahçesinde bulunan 10 dönümlük arazi üzerine hayırsever işadamı Abdullah Ezim tarafından yaptırılmakta olan 840 metrekare taban alana sahip 300 seyirci kapasiteli bay bayan soyunma odaları ve duşların bulunduğu spor salonunun iki ay içiresinde tamamlanıp hizmete sunulması hedefleniyor.

 

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, önceki gün HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, İlçe Gençlik Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ve Cerrah İlk ve ortaokulu Müdürü Fikret Kılıç ile birlikte inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.






 

İKİ AY İÇERİSİNDE HİZMETE AÇILMASINI HEDEFLİYORUZ

Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işadamı Abdullah Ezim arasında yapılan protokol gereği Cerrah mahallesine spor salonu kazandırılması planlanmış. Spor salonumuz bitme aşamasına gelmiş. Alt döşemesi ve ısınma sistemi kalmış. İnşallah yakın zamanda biter. Okulumuzdaki öğrencilerimize ve mahalle halkına güzel hizmetler verecek olan salonumuzun maliyeti yaklaşık 500 bin lira. İki ay içerisinde hizmete açılmasını hedefliyoruz” dedi.

 

Spor salonunu yapan hayırsever işadamı Abdullah Ezim’e teşekkür eden Bilican, bu manada milli eğitime destek veren bütün hayırseverlere de ayrı ayrı teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş