Cerrahspor’da moraller yerinde

Başakspor’u 1-0 mağlup eden Cerrahspor’da açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Murat Ulu, Yolörenspor galibiyeti sonrası futbolcuların kendine güveni geldiğini ve mu maş sonrasında da çıktıkları Yolörenspor mücadelesinden de galip ayrılmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yayınlama: 30.04.2016
530
A+
A-

Cerrahspor Teknik Direktörü Murat Ulu, Yolörenspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Cerrah Gençlikspor olarak 2. yarının başlamasıyla Yenişehir Söylemiş Başakspor’u maçın 70 dakikalık bölümünü 10 kişi oynamamıza rağmen 4-2 gibi net bir skorla yendik. Almış olduğumuz bu galibiyet sporcularımın kendilerine olan güvenlerinin artmasını sağladı. Bu öz güvenle çıktığımız Yenişehir Yolörenspor maçında sporcularımın istekli ve kontrollü oyunu, iyi futbol ve çok sayıda gol pozisyonu getirdi. Bu pozisyonlardan birini Berkan güzel bir vuruşla gole çevirip, takımımızın sahadan 1-0 Galip gelmesini Sağladı. Galibiyet nedeniyle sahada mücadele eden sporcularımızı ve bizi destekleyen seyircilerimizi kutluyorum” dedi.

 

Pazar günü karşılaşacakları Akhisar Demrispor maçı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ulu, “Akhisar Demirspor maçı hazırlıklarına Yolörenspor maçında sakatlanan Berkan dışında tam kadro devam etmekteyiz. Akhisar Demirspor maçında skor ne olursa olsun 90 dakika boyunca mücadele edip, Fair Play çerçevesinde mahallemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bütün sporseverleri maçımızı izlemeye davet ediyorum” dedi.






 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş