Cerrahspor’dan sezon sonu yemeği

Cerrah Mahallesi Muhtarı Hasan Ayar, 2. Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Cerrahspor Kulüp Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına yönelik olarak sezon sonu yemeği düzenledi.

Yayınlama: 18.05.2016
759
A+
A-

 

Önceki akşam İnegöl Eşref Köftecisi’nde düzenlenen yemeğe; Cerrahspor Kulüp Başkanı Hamit Torun, Yönetim kurulu üyeleri Cemil Zeyrek, İsmail Ordu, Tacettin Elmas, Recep Okumuş ve Cerrahspor’a maddi manevi destekte bulunan Benim Odam Genel Müdürü Şaban Tungan ile teknik heyet ve futbolcular katılım gösterdiler.

 






Yemekte futbolculara sezon boyunca gösterdikleri özverili mücadele için teşekkür edildi.

 

KADROYU BOZMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

Yemeğin ardından konuşmalarda bulunan Cerrahspor Teknik Direktörü Murat Ulu, “Başarılı bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. Futbolcuların zorlu maratonun yorgunluğunu sezon sonu yemeği ile atmasını istediğimiz için böyle bir yemek düzenledik. Sezon boyunca tüm oyuncularımız ellerinden geldiğinin en iyisini yapmaya çalıştı. Yeni sezonda oyuncu kadromuzu yine köyümüzün sporcularından oluşturmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki sezon kadroyu bozmayı düşünmüyoruz. Birkaç tecrübeli oyuncu ile 2. Amatör Küme’de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Biz artık bir aile olduk. Bu aileyi de bozmak istemiyoruz. Sezon başından sonuna kadar takımı için ter döken tüm futbolcularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş