Dengeler sarsılacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta dengelerin değişeceği bir hafta yaşanacak. Bu hafta sonu alınacak galibiyet, kazanan takıma büyük avantaj sağlayacak.

Yayınlama: 21.03.2014
958
A+
A-

İnegölspor 27. Haftada yarın Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Geride kalan 26 hafta sonucunda Giresunspor averajla lider olurken, Hatayspor da 51 puanda ikinci sırada yer aldı. Göztepespor 44 puanla 3’üncü, Yeni Malatya ve Pendik ise 42’şer puanla 4 ve 5’inci sırada yer alıyor. Bu takımları izleyen İnegölspor da 41 puanla 6’ıncı sırada bulunuyor.

 

KAZANAN TAKIM PLAY-OFF ADINA ÖNEMLİ BİR AVANTAJ YAKALAMIŞ OLACAK






Üst sıralarda Play-Off ateşi sürerken, 27. Hafta çok çetin müsabakalara sahne olacak. İnegölspor, 1 puan üzerinde bulunan Yeni Malatya’yı konuk edecek. Evinde kaybetmek istemeyen temsilcimiz kazanırsa puanını 44 yapıp Göztepe ile aynı puana gelecek. Ancak Yeni Malatya da zorlu bir rakip. Maç için dün İnegöl’e gelen Yeni Malatya kafilesi, hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi. Kazanan takım Play-Off adına önemli bir avantaj yakalamış olacak.

 

MAÇLAR CUMARTESİ OYNANACAK

Öte yandan, ligdeki diğer maçlar da bir bu kadar zorlu olacak. 42 puanla 5’inci sırada bulunan Pendik, ikinci yarının flaş takımı lider Giresunspor’a konuk olacak. Göztepe ise düşme korkusu yaşayan Sarıyerspor’u konuk edecek. Liderliği Giresun’a kaptıran Hatayspor da Dardanelspor deplasmanında puan arayacak. 27. haftanın tüm müsabakaları yarın saat 13.30’da başlayacak. Göztepe-Sarıyer maçı ise 16.00’da oynanacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş