“Final oynamak istiyoruz”

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, Bandırmaspor ile oynayacakları yarı final maçı öncesinde kulüp tesislerinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasında konuşan Erim, ” Bandırma engelini de aşıp önümüze kim çıkarsa final oynamak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 14.05.2015
740
A+
A-

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, Bandırmaspor ile oynayacakları yarı final maçı öncesinde kulüp tesislerinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

KALİTESİNİ ORTAYA KOYAN TURU GEÇER






Ligi 4. tamamladıklarını hatırlatarak konuşmasına başlayan Emrah Erim, “Rakibimiz Hatayspor ile oynadığımız 2 maç sonunda Play-Off’larda turu atlamış olduk. Şimdi yarı final maçında Bandırmaspor ile Cuma günü sahamızda Salı günü deplasmanda oynayacağız. Lige baktığımız zaman Bandırma bizi içerde dışarıda yendi. Sanki onlara karşı şansımız az gibi gözükse de, sonuçta Hatay da bu ligi bizim üstümüzde bitirdi. Bu gruptan direk çıkan Göztepe de bizi mağlup edemeden şampiyon oldu. Haliyle Play-Off’a kalan takımlar arasında çok büyük fark yok. Burada kendine hâkim olan, kalitesini ortaya koyan takım turu geçecektir. Biz futbolcularımızın kalitesine ve onların inancına inanıyoruz. Sonuçta İnegölspor artık buralara geldi. Buradan tekrar aynı ligde mücadele etmek istemiyoruz. İnşallah Bandırma engelini de aşıp, önümüze kim çıkarsa final oynamak istiyoruz” dedi.

 

ADIMIZIN DAİMA CENTİLMENLİKLE ANILMASINI İSTİYORUZ

Taraftarlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Erim, “Hatay deplasmanına az bir taraftarımız geldi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok uzun bir yol. Bizler yöneticiler olarak İnegölspor’un isminin daima centilmenlikle anılmasını istiyoruz. Futbolcularımız sahada bunun için mücadele ediyorlar. Asla centilmenliği elden bırakmadan mücadele ediyorlar. Hatay’a gittiğimizde gördük ki, taraftarımızda aynı doğrultuda hareket etmekte. Yani tribünlerde rakip takımın taraftar lideri hoş geldin ile karşıladı. Maç sonunda uğurladıklar. Taraftarımıza gösterdikleri ilgiden, takımlarını centilmence desteklemelerinden ve İnegölspor adının ne olduğunu Türkiye’ye gösterdikleri için taraftarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR

Cuma günü Bandırmaspor ile ilçe stadında oynanacak olan yarı final maçı biletlerinin Perşembe günü satışa sunulacağını ifade eden Erim, “Cuma günü hafta içi olmasından dolayı belki seyirci açısından sıkıntı yaşayabiliriz diye düşünüyoruz ama artık bunlar final maçları. İnegölspor taraftarlarının bu maçlara ilgi göstermesini istiyoruz. Biletlerimiz yarın (bugün) 12.00’da stat gişesinden satışa çıkacak. Tribünümüzün kapasitesi belli. Doldurmak istiyoruz ama daha fazla taraftar da alamayacağımız için maça gelmek isteyen taraftarın yarından itibaren biletlerini almalarını rica ediyoruz. Buraya kadar geldik. İnşallah Bandırmaspor’u da eleyip final oynamak istiyoruz. Bilet fiyatlarında değişiklik yok. Kombine kartı olan arkadaşlar kombineleri ile maça girebilecekler. Bu maçı da taraftarlarımız için normal sezon maçı gibi değerlendiriyoruz. Çünkü sene başından beri bu insanlar emek verdi. Bir bedel ödeyip kombine kartı aldılar. Bu insanlara da sizin kombine kartınız geçersiz demek doğru şey değil. Verdikleri desteklerden dolayı onlara da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş