Ortakçıspor’da mezuniyet heyecanı

Hotel Angelacoma bünyesinde bulunan Ortakçıspor Kulübü’nün 15 Haziran’da başlayan yaz okulu yüzme eğitimlerinin ilk dönemi 3 Temmuz’da sonra erdi. Eğitim gören 100 çocuk mezun olarak sertifikalarını aldılar.

Yayınlama: 06.07.2015
614
A+
A-

Yaklaşık 100 çocuğa 3 hafta boyunca yoğun bir eğitim programı verdiklerini dile getiren Baş Antrenör Emrah Gürel, ilk mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

Gürel, “Çocuklarımızın daha sağlıklı ve mutlu bir hayat sürebilmeleri için spor sevgisini ve spor yapma alışkanlığını kazanmaları gerektiğine inanıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor ahlakına ve spor disiplinine sahip, sağlıklı, başarılı ve sosyal açıdan güçlü bireyler olmalarına yardımcı olmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ortakçıspor Kulübü olarak 5-14 yaş arası tüm çocuklar için, hijyenik şartlar altında ve profesyonel antrenörler nezaretinde en doğru, en sağlıklı şekilde yüzme eğitimi vermeyi amaçladık. Bu anlamda kulübümüzü tercih eden yaklaşık 100 öğrenci ile birlikte 3 haftalık yoğun bir eğitim programı geçirdik. Bugün ise ilk mezunlarımızı vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bir sonraki eğitim dönemimiz 6 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Geçtiğimiz dönem de olduğu gibi bu dönem de 3 hafta sürecek. Öğrencilerimiz hafta içi her gün katıldıkları ders programına, 10.00-11.30 veya 16.00-17.30 saatleri arasında eğitim alabilirler” şeklinde konuştu.






 

Yaz okulu öğrencilerine katılımlarından dolayı sertifikalarını veren Emrah Gürel ve ekibi daha sonra öğrencileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş