Futbol’da istikrar önemli

2. Amatör 9. Grupta mücadele eden Cerrahspor, Kurtuluş sahasında karşılaştığı Akhisar Demirspor’a 3-1 yenilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Cerrahspor Teknik Direktörü Murat Ulu, “Futbolda istikrar önemli” dedi.

Yayınlama: 07.05.2016
500
A+
A-

Futbolda  İstikrar Önemli.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Ulu, “Geçtiğimiz hafta oynadığımız Akhisar Demirspor maçında oyun olarak istikrarı yakalasak da, skor olarak yakalayamadık. Rakibimiz Akhisar Demirspor bulunduğumuz ligin üzerinde  kaliteli  ve tecrübeli sporcular dan oluşmakta.  Bu sezon takım oyununda da çok başarılı maçlar çıkardılar. Bunun bilincinde maça çıkıp çok iyi mücadele etmemize ve pozisyonlar bulmamıza rağmen çok basit goller yiyerek maçtan 3-1 mağlup ayrıldık. Akhisar Demirspor futbolcularını ve teknik sorumlusu Mustafa hocamı galibiyetlerinden dolayı kutlarım. Skor ne olursa olsun sergilediğimiz oyun ve sporcularımın saha içerisinde göstermiş oldukları iyi performans, hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğimizi gösteriyor. Bu da beni ve yönetim kurulumuzu memnun etmektedir”

 






İSAÖRENSPOR MAÇINA HAZIRIZ

“Bu hafta oynayacağımız İsaörenspor maçı hazırlıklarımıza tam kadro devam etmekteyiz. Zevkli ve centilmence bir maç olması dileğiyle tüm sporseverleri maçımıza davet ediyoruz.  Bu arada Cerrah Gençlikspor camiası olarak geçen hafta sakatlanan Miraç Yaman  kardeşimize acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş