Gençler’de alt yapı çalışmaları devam ediyor

İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü’nde alt yapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Alt yapı sorumlusu Fırat Yıldız, alt yapının özlenen günlere geri döneceğini belirtti.

Yayınlama: 26.06.2015
708
A+
A-

Alt yapı sorumlusu Fırat Yıldız, alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, alt yapının özlenen günlere geri döneceğini ifade etti.

 

DESTEK OLMAYA BEKLİYORUZ






Alt yapı sorumlusu Fırat Yıldız yaptığı açıklamada; “Alt yapı olarak çalışmalarımıza başladık. Öncelikli hedefimiz futbol okulumuzu ve 8 Ağustos tarihinde başlayacak olan U/19 – U/15 ve U/11 grupları için kadro oluşturma çalışmalarıdır. Futbol okulumuzda 2003 ile 2009 arası doğum tarihli çocuklarımız haftanın üç günü pazartesi, çarşamba ve cuma günleri halı sahamızda, nezih bir ortamda Teknik sorumlumuz Erol Arslan ve Alt yapı hocalarımız Serkan Yalçın ve Fatih Çelik nezaretinde çalışmalara başladı. Futbol okulumuz sadece yaz aylarına hitap etmeyecektir. Sürekli çalışmalar olacağı için kayıtlarımız devam etmektedir. Futbol Okulumuzda yetenekli olan çocuklarımızı öncelikle U-11 ve U-12 Yaş gruplarına alacağız. Çocuklarını kulübümüzün Alt yapısına yazdırmak isteyen velilerimiz ramazan ayı süresince her gün saat 12.00 ile 18.0 arası kulübümüze gelerek yazdırabilirler. U-15 ve U-19 Yaş gruplarımız ise çalışmalarına kısa bir süre içerisinde başlayacaktır. Alt yapımızda yıllardır beklenen ve özlenen başarı bu yıl ile birlikte hızla çıkış yakalayacaktır. Bu süre içerisinde öncelikle kulübümüz üyelerini çalışmalarımıza destek olmaya bekliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş