GENÇLER’DE HEDEF ZİRVEDE BİTİRMEK

Gençlergücü Spor Kulübü Genel Kaptanı Özcan Bayram, kalan müsabakalarda da başarılı sonuçlar elde ederek ligi zirvede tamamlamak istediklerini ifade etti.

Yayınlama: 08.12.2016
906
A+
A-

Gençlergücü Spor Kulübü Genel Kaptanı Özcan Bayram, 1. Amatör Küme’de ilk yarının sona ermesiyle birlikte değerlendirmelerde bulundu.

 

BEKLENMEDİK KAYIPLAR YAŞADIK






Bayram, “2016-2017 sezonu 1. Amatör Küme’de ligin ilk yarısı sona erdi.İlk yarıda oynadığımız 9 maç sonunda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık.Alınan bu skorlar çerçevesinde 20 puan toplayarak grupta ilk yarıyı lider bitirdik.İlk yarıda son 2 maçta 5 puan kaybımız var.Deplasmanda Panayır Spor takımına 2-0 yenildik ve son maçta ise lig sonuncusu Ovaakça takımı ile kendi sahamızda maalesef 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puanı sahada bıraktık.Ovaakça maçında kaybettiğimiz 2 puana elbette üzülüyoruz.Hiç hesapta olmayan bir kayıp olarak görüyoruz. Rakibimizin ligde son sırada olması sebebi ile bu durum bizde rehavet havası oluşturdu.Hatalarımızdan ders alarak önümüze bakacağız.İlk yarı sonunda 20 puanla lideriz.İlk etap hedefimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Şimdi camia olarak kenetlenme zamanı ve 2.yarıya ciddi şekilde hazırlanarak en az puan kaybı ile lig sonunda şampiyon olmak için daha çok çalışma zamanı.”

 

SEZONU ZİRVEDE BİTİRMEK İSTİYORUZ

“Ligin 2.yarısına kendi sahamızda Kanal Boyu Nilüfer Spor maçı ile başlıyoruz. İlk yarıda rakibimizi deplasmanda 4-2 yenmiştik.Rakibimiz genç ve mücadele eden bir takım,ayrıca bizde 2 maçtır kazanamıyoruz.Bu maçı kazanarak hem üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak hem de 2.yarıya galibiyet ile başlayarak moral bulmak istiyoruz.11 Aralık Pazar günü Kurtuluş Sahası’nda saat 15.00’da karşılaşacağımız Kanal Boyu Nilüfer Spor maçına ilçe sporsever halkımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş