Gençlergücü ses getirecek

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Gençlergücü’nde son transfer Merzifonspor’dan Şefik Hakan Yenen oldu.

Yayınlama: 03.07.2014
894
A+
A-

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen transferde konuşan Genel Kaptan Özcan Subaşı, ses getirecek ve başarıya ulaştıracak bir kadro kurduklarını söyledi.

 

ÇALIŞMALARIMIZIN SONUNA DOĞRU GELİYORUZ






Subaşı yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: Önümüzdeki sezon hedefimiz doğrultusunda ses getirecek ve bizleri başarıya götürecek kadroyu oluşturmaya devam ediyoruz. Kulübümüzü hedefe götürecek kadroda olmasını arzu ettiğimiz futbolcular ile anlaşarak Transfer çalışmalarımızın sonuna doğru geliyoruz. Sol bek mevkii için yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda Şefik Hakan Yenen kardeşimizin ismi üzerinde mutabakat sağladık ve kendisini kulübümüze davet ederek anlaşma sağlamış bulunuyoruz. Kardeşimiz Futbola Bursa sporda başlayan daha sonra BAL Liginde Merinosspor, Mudanyaspor ve Soma spor’da forma giyen geçtiğimiz sezon Merzifon Sporda forma giyen Sol bek mevkii oyuncusudur. Kendisinden beklentimiz fazla ve bir o kadarda kendisine güvenimiz var yapılan bu anlaşmanın her iki tarada hayırlı olmasını diliyoruz.

 

ELİMDEN GELEN KATKIYI KOYACAĞIM

Şefik Hakan Yenen ise imza sonrası yaptığı açıklamasında şöyle konuştu: Uzun bir süredir Bursa dışında futbol oynuyordum. Artık ailemin yanında olmak ve Bursa’da futbol oynamak istiyordum. İnegöl Gençlergücü’nden gelen teklif üzerine kendileri ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti ve anlaştık. Yeni sezonda takımımızın belirlediği hedefe ulaşabilmek adına elimden gelen katkıyı koyacağıma eminim diyerek sözlerini tamamladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş