Gençler’in boynu yine bükük

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup temsilcimi Gençlergücü sahasında ağırladığı İFA karşısında öne geçmesine rağmen mağlup olarak lige havlu attı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 12.02.2015
611
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup temsilcimiz Gençlergücü sahasında grubun güçlü ekiplerinden İFA’yı ağırladı.

 

İLK GOL RAKİPTEN GELDİ






Yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmada ilk golü konuk ekip buldu. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Faruk Avcı topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

 

GENÇLER ÖNE GEÇTİ

Golden sonra baskısını arttıran temsilcimiz 37. dakikada penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Özgür Gür topu ağlara gönderdi ve skora dengeyi getiren isim oldu. Bu golden 4 dakika sonra gelişen Gençlergücü atağında Özgür kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti ve Gençlergücü rakibi karşısında 2-1 öne geçti.

 

İFA’DAN SON DAKİKA GOLÜ

İlk yarının bu skorla sona ermesi beklenirken İFA’dan 45. dakikada Furkan Organ topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarı 2-2 sona erdi.

 

GENÇLER BOYNU BÜKÜK AYRILDI

Maçın 2. yarısına golle başlayan taraf konuk ekip İFA oldu. 57. dakikada gelişen İFA atağında topu ağlara gönderen Muhammed Ali Atam topu ağlara gönderdi ve takımını 3-2 üstünlüğe taşıdı. Karşılaşmanın kalan bölümünde temsilcimiz Gençlergücü bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşma İFA’nın 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

 

LİGDE KALMA UMUTLARI SAHADA KALDI

Temsilcimiz bu mağlubiyetin ardından 7 puanda kaldı ve ligde kalma umutlarını yeşil çimlerde bırakmış oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş