“En kısa zamanda bitireceğiz”

İnegölspor tesislerini ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegölspor’a kazandırılacak yeni tesisler ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “İlk başlatıp bitireceğimiz projelerlerden birisi. En kısa zamanda bitireceğiz ” dedi.

Yayınlama: 16.10.2014
749
A+
A-

Tesislerde stadyum ile ilgili açıklamalarda da bulunan Altepe, ileri bir tarihte İnegöl Belediyesi ile durumun değerlendirilebileceğini ve gerekenin yapılabileceğini ifade etti.

 

TÜRKİYE ÇAPINDA DEĞİL, AVRUPA’DA VE DÜNYANIN EN İYİ TAKIMLARI ARASINA GİRMEK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Recep Altepe, “Bursa olarak, İnegöl bizim en önemli kentlerimizden birisi. Şimdi bu konuda bizim Bursa’da, Bursa İli için de önemli hedeflerimiz var. Başta ulaşım ile ilgili hedeflerimiz, turizm ile ilgili hedeflerimiz,  Tarihi Kültür ile ilgili hedeflerimiz ve bunun yanında en önemli hedeflerimizden birisi de spor da en iyi kent olmak. Ve özellikle sporcu yetiştiren bir kent olmak. Sporda başarılara doymayan bir kent olmak.  Sadece bizim Türkiye çapında değil, Avrupa’da ve dünyanın en iyi takımları arasına girmek. Bu konuda iddialıyız ve çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz” dedi.

 

İNEGÖL BELEDİYEMİZİN DE DESTEKLERİ İLE EN KISA ZAMANDA BİTİRECEĞİZ

İnegölspor’un Bursa’nın en iyi 2 takımından biri olduğunu ifade eden Altepe, tesislerle ilgili şu ifadeleri kullandı: İnegöl zaten güçlü bir kent. İnegöl bir saray kent, aynı zamanda bir üretim kenti. Ve buranın takımının da güçlü olması gerekiyor. Zaten şu anda bizi liglerde en iyi şekilde temsil eden 2 takımımızdan birisi de İnegölspor. Bunun daha iyi olması ve İnegöl’!e yakışan tesislerin de olması gerekiyor. Artık bundan sonra inşallah yeni projeler hazırlandı. Bununla ilgili yapılan projeler zaten bize verilmişti. Şimdi bununla ilgili arkadaşlarım hazırlıklarını yapıyorlar. İhaleleri yapıp bir an önce yeni tesislerimize kavuşalım. İnegölspor iyi bir yerde idmanını çalışmalarını yapsın, İnegölspor’a yakışan binasıyla her şeyiyle güzel bir tesis olsun. Bir yandan da, yeni yapılan hastanenin tesislerin birleşimi ile birlikte İnegöl’e yakışacak, İnegöl’e nefes aldıracak bir alan olsun. İkisi birlikte inşallah gerçekleşecek. Bizde onun için varız. Onun için büyükşehir var. İnşallah bunu İnegöl Belediyemizin de destekleri ile en kısa zamanda bitireceğiz. Bugünde onun için buradayız. İlk başlatıp bitireceğimiz projelerlerden birisi de bu olmuş oluyor. İnşallah şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

 

ACİL OLARAK ÖNCE TESİSLERİN YAPILMASI GEREKİYOR

Son olarak stat ile ilgili açıklamalarda bulunan Altepe, “Stadyum ile ilgili artık en gerekiyorsa, İnegöl Belediyesi ile birlikte buna bakarız. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa da bunu yaparız. Ama acil olarak önce tesislerin yapılması gerekiyor, hastanenin alanının düzeltilmesi için” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra Recep Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur aktaş, İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve İnegölspor yöneticileri ile birlikte basına kapalı olarak bir görüşme gerçekleştirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş