Gençlik koşusunun şampiyonları belli oldu

İnegöl Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen İnegöl Belediye Başkanlık Kupası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 3 bin metre Halk-Veteran Koşusu geçtiğimiz Cumartesi günü Hikmet Şahin Kültürpark’ı içerisinde gerçekleştirildi.

Yayınlama: 01.06.2015
747
A+
A-

gerçekleştirildi.

 

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen müsabakalar Gençlik ve Spor Bakanlığı atletizm federasyonu kurallarına göre gerçekleştirildi. Koşular sonucunda ilk üçe giren bay ve bayanlar madalya ile ödüllendirildi.






 

20-35 yaş arası 3 bin metre bayanlar kategorisinde Gönül Gültekin birinci, Gül Kara ikinci, Çağla Sevinç ise üçüncü oldu. 13-19 yaş arası 3 bin metre erkekler kategorisinde Osman Acar birinci, Batuhan Acar ikinci, Hüseyin Özpınar ise üçüncü oldu. 20-34 yaş arası 3 bin metre erkekler kategorisinde Mehmet Akal birinci, İsmail Gümüş ikinci, Erkan Şimşek ise üçüncü oldu. 35-39 yaş arası 3 bin metre erkekler kategorisinde Nuhi Solak birinci, Rıdvan Kocaağa ikinci, Şakir Furkan Baştürk ise üçüncü oldu. 40-44 yaş arası 3 bin metre erkekler kategorisinde Rami Sevinç birinci, Necmettin Sarkın ikinci, Murat Endes ise üçüncü oldu. 45-60 yaşarası 3 bin metre erkekler kategorisinde Vedat Mühürdar birinci, Osman Gümüş ikinci, Hüseyin Orhan ise üçüncü oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş