Gümüşhane maçına davet

İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı, İnegölsporlu Futbolcu Uğur Kavuk ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek Göztepe maçını değerlendirdi. Hafta sonu oynanacak Gümüşhanespor maçına değinen Ahmet Ortakçı, “Halkımızın desteğini Gümüşhane maçında yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 06.02.2015
733
A+
A-

Muharrem ve Emrah üç hafta kadar sahalardan uzak kalacağını belirten Ortakçı, iki futbolcunun durumlarında gelişme olduğunda, gelişmeleri paylaşacaklarını ifade etti.

 

MUHARREM VE EMRAH ÜÇ HAFTA KADAR SAHALARDAN UZAK KALACAK






Göztepe maçında son dakika golü ile üzüldüklerini belirten İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı, “İnegölspor’umuz Göztepe ile oynadığı deplasman maçından beraberlikle ayrıldı. Maçta golümüzü erken bulduk. Maçı sonuna kadar önde götürdük. 90. Dakika da talihsiz bir gol yedik. Bu bizi üzdü ama sonuç olarak bizim şampiyonluk iddiamız sürüyor. Bu hafta Pazar günü oynayacağımız Gümüşhanespor maçıyla Göztepe beraberliğini telafi ederek yolumuza devam edeceğiz. İnegöl’de Gümüşhanespor’u konuk ediyoruz. Maçımız Pazar günü saat 13.30’da ilçe stadında. Daha önce sakatlığı bulunun Alişan’ın durumu düzeldi. Takımla çalışmaları başladı. Oynayıp oynamayacağı Pazar günü belli olacak. Bunun dışında sakatlıkları devam eden Muharrem ve Emrah üç hafta kadar sahalardan uzak kalacak. Durumlarıyla ilgili gelişme olduğunda paylaşacağız. Halkımızın desteğini Gümüşhane maçında yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

 

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLEMEK İSTİYORUZ

Futbolcu Uğur Kavuk ise, “Göztepe maçından alnımızın akıyla yenilmeden İnegöl’e geldik. Maçta hava şartlarına rağmen çok iyi mücadele sergiledik. Öne geçtik. İkinci golü de bulabilirdik. 90. Dakika da şanssızlık sonucu gol yedik. Bizim için bu kayıp değil, sonuçta bu derbi maçı. Göztepe ile aramızdaki maçlar her zaman derbi. Yenilmeden geldik. Taraftarımızı mutlu ettik. Gönül isterdi ki kazanalım, bir basamak daha yukarı çıkalım ama olmadı. maçlara periyot periyot bakıyoruz. Bizim hedeflediğimiz puanlar var. Üç maçta 7 puan. 4 maçta 8 puan hedefimiz var. Bu serileri tutturabilirsek şampiyonluk uzak değil. Bu grupta herkes çok iddialı. Çok iddialı maçlar olacak. Lig uzun 14 maç var. Biz olaya periyot periyot bakacağız. Bizi taraftarımız hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Gümüşhane maçına da gelsinler desteklerini esirgemesinler. İnşallah Pazar günü onlarında desteği ile galip geliriz. Şampiyonluk yolunda daha güzel bir şekilde ilerlemek istiyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş