Güvenspor da top başı yaptı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Karadeniz Güvespor, 2014-2015 futbol sezonunda Play-Off hedefleri doğrultusunda çalışmalarına başladı.

Yayınlama: 04.09.2014
717
A+
A-

Teknik Direktör İbrahim Oğuzay, yaklaşık 10 gündür devam eden yeni sezon hazırlıkları ve takım ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

 

HEDEF PLAY-OFF






Antrenmanda açıklamalarda bulunan Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay şunları söyledi: Bu sene ilk 3’e girerek Play-Off’lara kalmayı planlıyoruz. Bu hedef doğrultusunda hemen hemen transferleri tamamladık, takımımız şekillendi. 1-2 nokta transferi yaparak ve genç takımızdan da 1-2 takviye yaparak transferi noktalayacağız. Bu doğrultuda çalışmalara devam ediyoruz. Genç bir ekip olarak elimizden geleni yaparak bu sene başarılı olacağız diye düşünüyorum.

 

TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Geçtiğimiz seneki iskelet kadroyu koruduk. 6-7 tane yeni transferimiz var. Genç takımdan da 5-6 arkadaş kullanıp onlarla ilerleyen senelerde Karadeniz Güvenspor’un geleceğini oluşturmak istiyoruz. Artık Süper Amatör Küme’deki rakiplerimiz transfer işini gerçekten abarttılar ve bizim camia olarak bu transferlere karşılık verebilme imkânımız yok. Biz altyapıdan iskelet kadromuzu bir an önce çıkarıp 3-5 sene yenileyerek bu şekilde Güvenspor’u bir altyapı koordinasyonu içerisinde yukarıya çıkarmak istiyoruz. İnegölspor profesyonel anlamda bu işi yapıyor ama biz de hiç olmazsa kendi yağımızda kavrulabilmeliyiz. Her sene 4-5 18 yaşındaki genç arkadaşın A takıma katılabilmesi lazım. Bugün 17-18 yaşındaki gençler Süper Lig’de oynarken biz 20 yaşındaki çocuğu genç diye oynatmaya korkuyoruz. Bunlar da altyapıdan düzenli bir eğitim almamaktan kaynaklanıyor. İnşallah bu konulara da eğilip hem maddi imkânlar bizi zorladığı için hem de gençlere yardımcı olmak için böyle bir düzen kurmak istiyoruz. İnşallah bu sene bir başlangıç olur ve bunu da başarırız. Bu demek değildir ki Güvenspor genç takımı ile mücadele edecek veya transfer yapmadı, eldeki imkânları ile mücadele edecek… Bugüne kadar hem futbol hayatımda hem de iş hayatımda başladığımız bir işi en iyi şekilde yapmak için uğraştık, bundan sonra da böyle olacak. İnşallah bu seneki hedefimize de ulaşacağız. Takımıma bu konuda güveniyorum.

 

MAÇ SAHASI İSTEĞİ

İnegöl’ün diğer ucundan gelerek burada idman sahası dolu olmasına rağmen idman yapmaya çalışıyoruz. Saatlerimiz ne kadar belli de olsa her iki takım da buna uymakta zorluk çekiyor. Bu konuda mağdur oluyoruz. Daha önce de söylediğim gibi İnegöl çok büyük bir genç nüfusa sahip ilçe olmasına rağmen 2 tane maç sahasına sahip. Bu yetersiz gelmektedir. Bu sahalarda sadece 4-5 Süper Amatör takımı değil de genç takımlar da oynamaktalar. 1. Amatör Küme var, 2. Amatör Küme var… Bizim bulunduğumuz bölgede, İnegöl’ün diğer tarafı olan Süleymaniye Mahallesi tarafında acilen bir maç sahasına ihtiyacımız var. Bu sadece Güvenspor için değil İnegöl’e de böyle bir saha lazım. 20 yıldır İnegöl’de futbol sektörünün içerisindeyim. Hep aynı sıkıntılarla karşılaşıyoruz, bir türlü aşamıyoruz. Bursa mı olur İnegöl mü olur bu konuda spora hizmet edecek olan ağabeylerin bu konuya el atmalarını istiyoruz. Burada kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Ne kadar rekabet içerisinde de olsak ortak hedefimiz futbola hizmet etmek, İnegöl gençliğine hizmet etmek… Bu konuda bir mağduriyetimiz var. Belediye sağ olsun yapılan bir tesisimiz var ama futbol takımı çalıştırmak ve orada oynatmak imkânsız. Bu konulara daha önceden dikkat çekmemiz gerekiyordu ama şuan geldiğimiz nokta bu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş