“Şampiyon olacağız”

Süper Amatör Ligde şampiyon olarak, Bölgesel Amatör Lige yükselmek isteyen temsilcimiz Kafkasspor’un teknik patronu Haluk Metin, iddialı açıklamalarda bulundu.

Yayınlama: 10.08.2014
631
A+
A-

Metin; futbolu ve futbolcuları seven bir başkanla ilk defa çalıştığını, Yönetim Kurulu Üyeleri transferde fedakârlık yaparak ve teknik heyetin istediği futbolcuları hep beraber birlikte karar vererek aldıklarını söyledi.

 

Haluk Metin yaptığı konuşmada; “Bu sene bizim için çok farklı bir sene. Değerli arkadaşımız, büyüğümüz ve yöneticimiz, güzel insan Ahmet Güzel’i kaybettik. Bir hedefle yola çıktık.  Bu sene hedeflerimiz daha da büyüdü. Hayalleri olan bir insandı. Aramıza yeni katılan futbolcu kardeşlerimizle bu hayalleri gerçekleştireceğiz. Şampiyonluğu Ahmet Güzele hediye edeceğiz.






Çok değerli futbolcular aldık, değerli arkadaşlarla çalışacağız, hepsi birbirinden kıymetli. Hepsinin amacı ve hedefi var. Hem Kafkasspor da hedefleri var, hem kendi şahsi hedefleri var. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Kafkasspor’u arzu edilen yerlere getiririz. Bu sene hedefimiz BAL ligine yükselmektir. Şampiyonluğa oynamayacağız, Allah nasip ederse bu sene şampiyon olacağız, diyoruz. Çok çalışacağız ve başarılı olacağız. Büyük bir Kafkas camiası ve yönetim kurulu arkamızda. Herkes her şeyin bilincinde. Hepinizin huzurunda Değerli başkanımız Metin Ungan’a ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlara hepsine tek tek sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş