Güvenspor için kader haftası

Bursa Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, normal sezonun son haftasında ligde kalmak için Gürsu Belediyesi deplasmanına çıkacak.

Yayınlama: 21.03.2014
956
A+
A-

Bordo Mavili temsilcimiz, karşılaşmadan 1 puanla ayrılması halinde ligde kalmayı garantileyecek. Ancak olası bir mağlubiyet halinde Karadeniz Güvenspor Süper Amatör Lig’e veda edecek.

 

Karşılaşma öncesi açıklama yapan Karadeniz Güvenspor Genel Kaptanı Abdullah Cinçınar, Süper Amatör kümede devam etmeleri için çok kritik 1 puana ihtiyaçları olduğunu belirterek; “Bu yolda tüm İnegöl’den destek bekliyoruz. Gürsu Belediyesi karşısında 1 puan alarak gelecek sezon Süper Amatör Lig’de olmak istiyoruz. Rakibimizin Play-Off şansının olmaması ve eksiklerinin olması bizim için bir avantaj gibi gözükebilir, ancak her şeyden önce bizim mücadele etmemiz gerekiyor. Biz 1 puan alıp ligde kalacağımıza inanıyorum. Karadeniz Güvenspor yönetimi olarak bu maçta araç kaldırmak istiyoruz. Bu maçta taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Ligde kalmak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş