GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK

Deplasmanda Beşiktaş’ı mağlup ederek ilçemize dönen İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı’nda açıklamalarda bulunan Antrenörü Levent Zorlu, Beşiktaş’a karşı güzel bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Yayınlama: 23.11.2016
962
A+
A-

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor’unantrenörü Levent Zoroğlu, deplasmanda 3-0 galip geldikleri Beşiktaş maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

İHTİYACIMIZ OLAN PUANLARI ALDIK






Zoroğlu, “Gerçekten sakatlıklar inanılmaz canımızı sıktı. Ama çok şükür yavaş yavaş iyileşiyorlar. Cansın Hacıbekiroğlu bugün ameliyat oldu. Başarılı ameliyat oldu. Bahov geçen hafta antrenmanlara başladı. Umarım bu hafta oynayacak. Beşiktaş maçına eksiklerimize rağmen iyi hazırlandık aslında. Oyuncularım inanılmaz mücadele ettiler. İnanılmaz bir direnç gösterdiler. Bu galibiyeti onlara hediye ediyorum. Gerçekten hak ederek, güzel galibiyet aldılar. İhtiyacımız vardı. İhtiyacımız olan puanları aldık. Mutluyuz. Önümüzde şimdi gerçekten çok güzel mücadeleler olacak 4 tane maç var. İnşallah bu maçlardan da istediğimiz sonuçları alarak devreyi mutlu, iyi puanlarla kapatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş