GÜZEL BİR SONUÇ ALDIK

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor’un Antrenörü Levent Zoroğlu, deplasmanda 3-0 kazanılan Maliye Piyango maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Güzel bir sonuç aldık” dedi.

Yayınlama: 01.11.2016
829
A+
A-

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, deplasmanda galip gelinen Maliye Piyango maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Zoroğlu, şunları söyledi: “Halkbank maçının bir anlamı olması için Maliye Piyango maçından puan yada puanlarla dönmemiz gerektiğini söylemiştik. Kısa bir dönem vardı. Kısa dönemde iyi hazırlanmaya çalıştık. İstatistik anlamında da iyi hazırlanmaya çalıştık. Sporcularımızda gerekli mücadeleyi gösterdiler. Hazırlıklarımıza gereken cevabı sahada verdiler. Bizde maddimizi bilerek, mücadele ederek oynadık. Güzel bir sonuç aldık. Maliye gibi zor bir deplasmandan 3-0’lık güzel bir sonuçla dönmek hem kulübümüzü hem bize çok mutlu etti. Gerekli mücadeleyi verdikleri için oyuncularıma teşekkür ediyorum. Maçta Moldovyalı köşe oyuncumuz Bahov maçın 3. setin ortasında sakatlandı. Kesin olmamakla beraber menüsküs teşhisi kondu. Tedavi sürecine göre ameliyat olma ihtimali var. Geri dönüşü tedavi sürecine göre belli olacak”






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş