GÜZEL MÜCADELE OLACAK

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Levent Zoroğlu, Galatasaray HDI Sigorta müsabakası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “İyi bir takım. Güzel mücadele olacak. Dünden itibaren hazırlanmaya başladık. Eksiklerimiz hemen hemen tamamlandı ” dedi.

Yayınlama: 02.12.2016
717
A+
A-

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor’un Antrenörü Levent Zoroğlu, 3 Aralık Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray HDI Sigorta maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

ÖNÜMÜZDEKİ 3 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ






İnegöl Spor Salonu’ndaki antrenman öncesi açıklama yapan Zoroğlu, “Aslında güzel bir fikstürdü 3 büyüklerle üst üste oynamak. Beşiktaş’ı İstanbul’da yendik. Fenerbahçe’ye burada güzel bir maçta 3-2 yenildik. Şimdi Galatasaray ile oynayacağız. İyi bir takım. Güzel mücadele olacak. Dünden itibaren hazırlanmaya başladık. Eksiklerimiz hemen hemen tamamlandı. Cansın Hacıbekiroğlu hariç şuanda bir eksiğimiz yok. Çok şükür sakatlarımızda yavaş yavaş takıma dönmeye başladı. Güzel maç olacağına inanıyorum. İyi hazırlanacağız. Galatasaray’a karşı iyi mücadele edip, galip gelmeye çalışacağız. Ama ondan sonra üst üste oynayacağımız Ayfon ve Urfa maçı bizim 2 tane hedef maçımız. Eğer bu 3 maçtan güzel sonuçlar alırsak, ligi iyi yerde kapatırsak hedefimize ulaşmış olacağız. İkinci yarıya daha sağlıklı kesin adımlarla, kesin düşüncelere girmiş olacağız. Hedefimize yaklaşacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe maçında gerçekten güzel bir seyirci vardı. Aynı şekilde bundan sonra oynayacağımız Afyon ve Urfa maçında da seyircilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş