“Haftaya hazırız”

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Esentepe’de sürdüren İnegölspor’da Teknik Direktör Şaban Yıldırım, kamp sürecini değerlenirdi. Yıldırım, gelecek haftaya kadar hazır hala geleceklerini söyledi.

Yayınlama: 19.08.2014
714
A+
A-

İnegöspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Bolu Esentepe kampını değerlendirdi.

 

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ






Oyun sistemi üzerine çalıştıklarını ifade eden Yıldırım, “Maçlarımızı da ona göre oynuyoruz. Bir yandan ağır fiziki antrenmanlar sürüyor. Bu dönemde takıma yeni bir düzen oluşturduğumuz için 2 ay veya 3 ay sonra oynamamız gereken oyunu şimdi oynamayı zaten beklemiyoruz ama takımımızın geliştiğini görüyoruz. İlerlediğini görüyoruz. Lige de en azından iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Gelecek haftaya kadar hazır hale gelebileceğimize inanıyorum.”dedi.

 

İLERLEDİĞİMİZİ GÖRÜYORUZ

Takım içindeki uyumdan bahseden Yıldırım, “Arkadaşlarımız beraber oynamaya alışacaklar. Birde bizim istediklerimiz var. İstediklerimize de adapte olmalarını bekliyoruz. Şimdi bunların hemen biranda olması ya da çok kısa sürede ideal olması bizim tarafımızdan beklenen bir şey değildir. Bu bir süreçtir. Önce şuna bakmak lazım; İlerliyor muyuz ilerlemiyor muyuz, bu dönemde nerdeyiz. Ona bakmak lazım. Bunlara baktığımız zamanda ilerlediğimizi görüyoruz ve iyi bir noktada olduğumuzu görüyoruz. İnşallah lige kadar istediğimiz tarzda bir hazır oluş haline geleceğimizi umuyoruz.”diye konuştu.

 

PAZARTESİ GÜNÜ TESİSLERDE LİG İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ

Oynayacakları 2 hazırlık maçının ardından Bolu kampını sonlandıracaklarını dile getiren Yıldırım, “Sivas 4 Eylül Belediyespor ile yarın oynayacağız. Perşembe günüde Yeni Malatyaspor ile oynayacağız. Böylece Cuma günü sabah antrenmanının ardından kampımızı tamamlayarak izine çıkacağız. Pazartesi günü de tesislerde lig için çalışmalara başlayacağız.”ifadelerini kullandı.

 

GENÇ OYUNCULARIMIZ BİZİMLE BERABER OLACAKLAR

Yıldırım, alt yapıdan A takıma çıkarılan gençlerle ilgili de, “Genç oyuncularımız bizimle beraber olacaklar. Gençlerimize oynayabilecekleri uygun 3.Lig takımları talip olursa, bazılarını gönderebiliriz. Nitekim Okan Ünal’ı gönderdiğimiz gibi ama bizim için oyuncularımız değerli ve onların oynayabilecekleri bir yer olması bizim için önemli. Eğer öyle bir yer olmazsa göndermeyeceğiz. Bizimle beraber antrenmanlara devam edecekler. Aşağıda zaten U-19 takımımız olacak. Orada oynayacaklar. Bir yandan bizimle antrenmanlara çıkacaklar. Kadromuz içinde bulunacaklar. Yukarıda oynamadıkları zaman da aşağıda oynayacaklar” ifadelerini kullandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş