BU MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Cumartesi günü saat 13.30’da karşılaşılacak olan Kastamonuspor 1966 maçlarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 04.11.2016
836
A+
A-

Bordo beyazlı ekibimiz Kastamonuspor 1966 maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde Teknik Direktör Osman Özdemir gözetiminde sürdürdü.

 

İdman öncesi açıklama yapan Özdemir, şunları söyledi: “Özellikle içeride oynadığımız Kırklareli maçında verdiğimiz görüntü oyun kalitesi anlamında hiç istemediğimiz bir oyundu ve neticesinde de berabere kaldık. Ama onu telafi etmenin bir yolu Karşıyaka deplasmanıydı. Bu düşüncelerle sahaya çıktık. Yenmek, galip gelmek, 3 puanla İnegöl’e dönmekti. Oyunun büyük bir bölümünde bunu gerçekleştirdik. Hem oyun kalitesi anlamında hem de skor olarak. Fakat son 10 dakikadaki dikkatsizliğimiz mi diyelim? Acemiliğimiz mi diyelim? açıkçası bununun adını net söyleyemiyorum. Şansız 2 tane gol yedik. Ama bu futbol oyununda her zaman var. İşte her şeyim dengeli olduğunu düşünüyorum. Bir hafta önce kupa maçında son 10 dakika gülen taraf biz olmuştuk. Ligde de tam tersi bir durum oldu. Ama neticede Karşıyaka’da bizim gibi şampiyonluğa oynayan, hedefini belirlemiş bir takımdı. Yenilmemek güzel ama kaçan 2 puan bizim için çok büyük bir puan çok değerli bir puan oldu. O açıdan üzüldük. Oyun sevindirici ama sonuç maalesef sevindirici olmadı. Bunu telafi etmenin hep bir sonraki hafta oynayacağımız maç en kısa yolu diye düşünüyorum. Kastamonu maçını içeride oynayacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Ona göre hazırlıklar yapıyoruz. İnşallah düşündüğümüz gibi olur. Karşıyaka maçında kaleci Şener’in omzu çıktı. Oğuz’un maç ısınmasında yaşadığı bir sıkıntı var ve oyun içerisinde Hacı ile Recep’in görülen 2 tane sarı kart var. Hacı ve Recep cezalı duruma düştüler. Bu saydığım oyuncular bu hafta büyük bir ihtimalle oynamıyor görüntüsü veriyorlar. Bunu bir mazeret olsun diye söylemiyorum. Bilgi anlamında söylüyorum. Neticede kadromuz 26 kişilik bir kadro var. Diğer oyuncuların bu görevleri en iyi şekilde yapacağını düşünüyorum. Onlara zaten güveniyoruz biz. Bunu sezon başından beri ifade ediyoruz. İnşallah bu maçı şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz”






 

HABER: UĞUR KESEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş