Transfer taarruzu devam ediyor

Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de ağırlığını hissettirmek isteyen Gençlergücü, dış transferde 4 ismi kadrosuna kadarken altyapıdan da 11 genç oyuncuyu A takıma çıkardıklarını ifade etti.

Yayınlama: 14.07.2015
785
A+
A-

2015-2016 sezonu için ve gelecekte yeniden her platformda başarılı olabilmek için Sedat Öpçiner başkanlığındaki yönetim kurulu İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübünü adeta baştan sona yeniden inşa ediyor.

 

TRANSFERLER KULÜBÜMÜZE FAYDALI OLACAK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Sercan Dinçer, “Yeni dönem için belirlediğimiz, hedeflerimiz doğrultusunda yönetim olarak olağanüstü mesai harcıyoruz. Hedeflerimizden bir tanesi de özellikle A Takım bazında yeniden yapılanmak ve bizleri başarıya taşıyacak kadromuzu oluşturmaktır. Bu doğrultuda Teknik Sorumlumuz Erol Arslan’ın daha öncesinde Yenicespor kulübünde birlikte çalıştığı ve bu sebeple kişilikleri ve futbolcu kimlikleri ile yakından tanıdığı futbolcular olan deneyimli oyuncular Mehmet Doğan, Fırat Çınar, Levent Ay ve Gökhan Savaşçı ile anlaşarak takımımızı güçlendirmiş bulunuyoruz. Yapılan bu değerli transferlerin kulübümüze faydalı olacaklarını düşünüyoruz. Atılan imzaların camiamıza ve futbolcu kardeşlerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

GENÇLER “GENÇLER” İLE DAHA GÜZEL OLACAK

Bir taraftan dış transfer çalışmalarına devam ederken diğer taraftan da bünyelerinde genç takım bazında gelecek vaat eden futbolcuları A Takım bünyesinde değerlendirmek istediklerini aktaran Dinçer, “Bugün dış transferlerimizin yanı sıra genç takım futbolcularımızdan Mahmut, Ömer Faruk, Cem, Umut, Emirhan, Gökhan, Sadık, Bedirhan, Serkan, Tugay ve Umutcan’ı A takıma çıkarıyoruz. Gençlerimiz öncelikle 8 Ağustos’ta başlayacak olan Gençler Ligi’nde iyi performans sergileyecekler ve sonrasında A Takım kadrosunda yer alacaklar. Bu sebeple çok çalışarak camiamıza katkıları olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

İmza töreninden sonra futbolcular adına söz alan Mehmet Doğan ise, “Daha önce Erol hocamızla Yenicespor kulübünde kısıtlı imkânlar ile çok güzel işlere birlikte imza atmış ve takımımızı Play-Off grubuna taşımıştık. Şimdi yine aynı başarıyı burada yakalamak istiyoruz. Yöneticilerimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda ben ve arkadaşlarım yeni kulübümüz İnegöl Gençlergücü ile anlaştık. Faydalı işler yaparak bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş