Karadeniz’in şampiyonu Yurdakul

Karadeniz Güvenspor tarafından bu yıl 1.si düzenlenen ve geleneksel hale getirilmek istenen Karadeniz Cup, geçtiğimiz Çarşamba akşamı oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi. Turnuvanın şampiyonu finalde Cerrah Gençlik’i 9-7 yenen Yurdakul Otomotiv olurken turnuvanın üçüncüsü ise Sistem Mermer’i 9-5 yenen Yomraspor oldu.

Yayınlama: 06.06.2014
1.050
A+
A-

GÜZEL VE CENTİLMENCE BİR TURNUVA OLDU

Spora ve sporcuya önem verdiklerini belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel şöyle konuştu: İnegöl’de spor tesisleri olarak 2 tane kapalı spor salonumuz var. Mahallelerde 10 civarında semt sahası var. Bunun yanında amatör kulüplerin rahatlıkla antrenmanlarını ve maçlarını yapabilecekleri 2 tane suni çim sahamız var. Birçok ilde olmayan tesisler İnegöl’ümüze var. Ben bu bakımdan hem kendi adıma hem de şuanda İnegöl dışında bulunan Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş Bey adına sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan Karadeniz Güvenspor’a ait bu tesisleri de bu turnuvanın düzenlenmesi için kardeşlerimize açan başta Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada güzel ve centilmence bir turnuva oldu. Bu turnuvanın centilmence geçmesinde emeği geçen sporcu kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Bu sporcu kardeşlerimizin bu turnuvaya katılmalarına sponsor olan kardeşlerimiz var. Tüm takımlarımızın sponsorlarını bu genç kardeşlerimize sahip çıktıkları için tebrik ediyorum. İnşallah bu turnuvalar daha da güzel ve centilmen bir şekilde devam eder.

 






DOSTLUK, KARDEŞLİK KAZANDI

Bu sene ilkini gerçekleştirdikleri ve 24 takımın boy gösterdiği Karadeniz Cup Futbol Turnuvası’nın finalini gerçekleştirdiklerini belirten Karadeniz Güvenspor Başkanı Metin Öztürkoğlu ise şunları söyledi: Burada hakikatten dostluk, kardeşlik çerçevesinde güzel maçlar oynandı. Katılan takımların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakikatten bu ilk oldu ama çok iyi oldu. Önümüzdeki sene bunun devamını yaparak geleneksel hale getireceğiz. Katkılan takımların hepsine teşekkür ediyorum.

 

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren kulüp ve sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş