ZİRVE MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Küme’de mücadele eden temsilcilerimiz zirve ve küme mücadelelerini sürdürüyorlar. İnegöl ekiplerinin en çok yaşadıkları sıkıntıların başında ise hakem hataları geliyor.

Yayınlama: 23.12.2016
598
A+
A-

Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Küme’de mücadele eden toplam 10 İnegöl ekibi, zirve ve küme mücadelelerini sürdürüyorlar.

 

A GRUBU






Süper Amatör Lig A Grubu’nda 3 temsilcimiz mücadele ederken ligin üst tarafından yaşanan durum itibari ile puanların birbirine çok yakın olması, sezonun şampiyonluk adaylarının oldukça fazla olmasını da beraberinde getiriyor.

 

Ligde aldığı 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu topladığı 20 puanla ligin zirvesinde yer alan Yenicespor, arkasında yer alan 20 puanlı 20 takımı elde ettiği averaj farkı ile gerisinde bırakıyor.

 

Kurtuluşspor ise, geride kalan 10 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederken topladığı 17 puanla 7. sırada bulunuyor. Kurtuluşspor, bu müsabakalar 16 gol atıp 13 gol yerken özellikle hakem hatalarında en çok maruz kalan takımlar arasında yer alıyor.

 

Ligin yeni ekiplerinden Doğanspor ise 10 müsabakadan 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyetle ayrıldı. Hakkında 1 hükmen yenilgi kararı verilen ve 3 puanı silinen Doğanspor, 7 puanla 9. Sırada bulunurken oynadığı müsabakalarda 14 gol kaydedip kalesinde ise 23 gol gördü.

 

B GRUBU

Süper Amatör Lig B Grubu’nda ise 2 temsilcimiz boy gösteriyor. Altyapıdan A takıma çıkardığı çok sayıda oyuncusu ile gençlere önem verdiği bir sezon geçiren Kafkasspor, geride kalan 10 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken topladığı 14 puanla kendisine 7. sırada yer buldu. Kafkasspor bu müsabakalarda 11 gol kaydederken kalesinde ise 13 gol gördü.

 

Karadeniz Güvenspor ise, kötü bir görüntü çiziyor. Geride kalan 10 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Karadeniz Güvenspor, topladığı 8 puanla 9. sırada yer alırken bu karşılaşmalarda 7 gol kaydedip kalesinde 19 gol gördü. Karadeniz Güvenspor da yine çok sayıda hakem hatasına maruz kalan ve bu konuda başı yanan ekipler arasında yer alıyor.

 

1. AMATÖR KÜME

1. Amatör Küme’de ise İnegöl’den; 1. Grup’ta Gençlergücü, Akhisar Demirspor, 3. Grup’ta; İsaörenspor, 6. Grup’ta; Doğugücüspor ve Alanyurt Gençlik mücadele ediyor.

 

Geçtiğimiz sezon çizdiği kötü görüntü sonucu 1. Amatör’e düşen Gençlergücü Spor Kulübü, bu sezon oynadığı 11 müsabakadan 7 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 24 puanla ligin zirvesinde bulunuyor. Bu müsabakalarda 25 gol kaydedip kalesinde 10 gol gören Gençlergücü, şampiyonluk yaşayarak yeniden Süper Amatör’e yükselmek istiyor.

 

Akhisar Demirspor ise 11 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken topladığı 15 puanla 5. sırada bulunuyor. Demirspor, bu müsabakalarda rakip fileleri 20 kez sarsarken kalesinde ise 13 gol gördü.

 

3. Grup’ta zirve mücadelesi veren İsaörenspor, 11 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 28 puanla lider Yeniköyspor’un 1 puan gerisinde, 2. Altınsabanspor’un ise 11 averaj ardında 3. sırada yer alıyor. Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan İsaörenspor, oynadığı bu 11 müsabakada rakip fileleri 34 kez sarsarken kalesinde ise 11 gol gördü.

 

6. Grup ekiplerinden Doğugücüspor, 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik alırken namağlup konumda bulunuyor. 1 maç eksiği bulunan Doğugücü bu müsabakalar neticesinde topladığı 21 puanla liderin 2 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. 9 maçta 26 gol atan Doğugücü kalesinde ise yalnızca 8 gol gördü.

 

Alanyurt Gençlik ise geride kalan 10 haftada 4 galibiyet ve 6 mağlubiyet alırken topladığı 12 puanla 5. sırada bulunuyor. Bu müsabakalarda 19 gol kaydeden Alanyurt, kalesinde ise 25 gol gördü.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş