Halef-selef karşılaşması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 32. haftasında Tokatspor ile karşılaşacak olan İnegölspor hazırlıklarını sürdürüyor. İnegölspor’un halef-selef teknik direktörlerini karşı karşıya getirecek mücadele heyecanla bekleniyor.

Yayınlama: 30.04.2014
851
A+
A-

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, Tokatspor maçında yaklaşık 1,5 yıl birlikte çalıştığı İnegölspor’un eski teknik direktörü Mehmet Bulut ile karşı karşıya gelecek.

 

2 MAÇI İYİ ŞEKİLDE ATLATTIK






Konuyu değerlendiren Güldüren şunları söyledi: Bakıldığında belki bu hafta Tokatspor’u yenersek çok daha fazla umutlarımız artacak. Rakip olarak gördüğümüz Pendikspor da Kartalspor da bu ligde şampiyonluğa oynayan 2 ekip ile oynayacak. 1 tanesinin mağlubiyeti bizim kendi sahamızdaki galibiyetimiz ile beraber bizi otomatikman onun bir üstüne çıkarıyor. Haftaya da Pendikspor küme düşmemeye oynayan bir takım ile oynayacak. Bu haftaki sonuç bizim için önemli. İlk önce bu hafta biz galip geldiğimiz takdirde mağlup olmalarını bekleyeceğiz. Her zaman söylüyoruz ilk önce bizim ne yapacağımız önemlidir. Biz kazandığımız sürece ümitlerimiz devam ediyor. İlkyarı deplasmanda bu son 4 maçın periyodu bizim açımızdan çok kötü geçmişti. 2 maçı iyi şekilde atlattık. deplasmanda Tokatspor’a yenilmiştik. İnşallah kendi sahamızda az oyuncumuza rağmen sahadan galip ayrılmak istiyoruz. İnşallah da galip ayrılırız.

 

İNEGÖLSPOR’A MEHMET HOCAYI BEN GETİRMİŞTİM

İnegölspor’un eski teknik direktörü olan ve yaklaşık 1,5 yıl birlikte çalıştığı Mehmet Bulut ile karşı karşıya geleceğinin hatırlatılması üzerine konuşan Güldüren konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Bakıldığında İnegölspor’a Mehmet hocayı ben getirmiştim. Mehmet hoca her zaman benim ağabeyim, dostumdur. Benim için öncelik İnegölspor’dur, İnegölspor’un başarısıdır. İnşallah galip geliriz ve Play-Off umutlarımız devam eder. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş