Hasanpaşa 4. bahar futbol turnuvası başlıyor

Hasanpaşa Mahallesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan ‘Köyler Arası Futbol Turnuvası’ için kayıtlar sona erdi. Toplam 19 köy takımının katıldığı turnuva 26 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 16:00 de Hasanpaşa ile Cerrah arasında oynanacak maç ile start alacak.

Yayınlama: 18.04.2014
1.184
A+
A-

Pazar günü 09.00’da başlayacak olan müsabakalar, Hasanpaşa köyü futbol sahasında oynanacak.  Turnuva 1. 2. 3. ’lük kupalarının yanı sıra,  gol krallığı, centilmenlik kupası ve madalyalar verilecek.

 

Hasanpaşa, Aşağıballık, Boğazköy, Cerrah, İhsaniye, Ortaköy, Çavuşköy, Alibeyköy, Fevziye, Dipsizgöl, Çitli, Hamidiye, Tekke, Kulaca, Hamamlı, Çeltikçi, Muratbey, Süpürtü ve Tüfekçikonak mahalleleri turnuvada karşı karşıya gelecekler.






 

BU HEYECANA KATILMALARINI BEKLİYORUM

Amaçlarının mahalleler arasında dayanışmayı pekiştirmek olduğunu belirten Komite Başkanı Hasan Bayburt, “Köyler arası futbol turnuvasını geleneksel hale getirdik. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek. Turnuvaya geçtiğimiz yıllara göre ilgi ve katılım daha fazla olmuştur. Turnuvanın görkemli şekilde geçmesi için elimizden gelen her şeyi yaptık. Sahamızda turnuvaya katılacak takımlarımızın rahat oynayabileceği şekilde gerekli düzenlemeleri yaptık. Turnuvada yer alan takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Hakemlerimize de sonsuz güveniyoruz. Tertip komitesi olarak bizde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğimize inanıyorum.  Ayrıca tüm halkımızı 26 Nisan Cumartesi ve 27 Nisan Pazar günü köyümüzde yaşanacak olan bu heyecana katılmalarını bekliyorum.” dedi.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş