Süper Amatörde kayıp hafta

Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig’de sahaya çıkan 4 temsilcimiz bu hafta galibiyet alamadı.

Yayınlama: 09.02.2015
605
A+
A-

 

Süper Amatör Lig’de normal sezonun tamamlanmasına sayılı haftalar kala temsilcilerimiz play-off mücadelesine devam ediyor. Normal sezonun 16. haftasında sahaya çıkan 4 temsilcimiz bu hafta galibiyet elde edemedi.

 






KAFKAS GERİDEN GELDİ

B Grubunun lideri Kafkasspor bu hafta Duaçınarı deplasmanına çıktı. Rakibi karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen pes etmeyen temsilcimiz bulduğu 2 golle maçtan puan çıkarmayı başardı. 2-2 biten karşılaşma sonucu Kafkasspor haftayı 1 puanla kapattı.

 

KURTULUŞ SON DAKİKADA PUANI KURTARDI

B grubunda play-off mücadelesi veren Kurtuluşspor ise bu hafta sahasında grubun güçlü ekiplerinden Gemlikspor’u konuk etti. Maçta 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılı temsilcimiz son dakikada gelen golle beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

YENİCE’YE DEPLASMANDA DARBE

B grubunda mücadele eden bir diğer temsilcimiz Yenicespor ise bu hafta deplasmanda Burgaz karşısına çıktı. Rakibi karşısında tutunamayan Yenicespor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.

 

KARADENİZ GÜVEN’E DARBE ÜSTÜNE DARBE

A grubunda mücadele eden tek temsilcimiz Karadeniz Güvenspor ise bu hafta şok bir mağlubiyet yaşadı. Sahasında konuk ettiği Orhangazispor’a 1-0 mağlup olan bordo-beyazlılar kötü gidişe dur diyemedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş