Hasanpaşa startı verildi

Hasanpaşa Mahallesi tarafından düzenlenen 4. Köyler Arası Futbol Turnuvasının startı, geçtiğimiz Cumartesi günü Hasanpaşa ile Cerrah arasında oynanan maç ile verildi.

Yayınlama: 02.05.2014
928
A+
A-

20 takımın katıldığı ve A, B, C, D grupları olmak üzere 4 gruptan oluşan turnuvada grubunu ilk iki sırada bitiren takımlar çekilecek kura sonucu birbiri ile eşleşecekler.

 

HASANPAŞA, CERRAH MAHALLESİNİ 5-2 MAĞLUP ETTİ






Cumartesi günü oynanan maçlarda Hasanpaşa, Cerrah Mahallesini 5-2 mağlup ederken günün diğer karşılaşmasında Muratbey, Süpürtü Mahallesini yine 5-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Pazar günü ise toplam 6 maç oynandı. Oynanan karşılaşmalarda; Çitli 1-2 Kulaca, Çavuşköy 1-2 Alibeyköy, Aşağıballık 0-2 Boğazköy, Ortaköy 11-1 Deydinler, Hamidiye 4-2 Tekke, Çeltikçi 2-3 Tüfekçikonak sonuçları alındı.

 

TURNUVAMIZA DAHA FAZLA TAKIM KATILACAKTIR

Turnuva komitesi adına bir açıklama yapan Hasan Bayburt, “Hasanpaşa Futbol Turnuvasını 4 yıldır düzenliyoruz. Turnuvadaki amacımız futbolseverleri ve köyleri bir araya getirerek bir dostluk ve kardeşlik ortamı yaratmaktır. Önceki yıllarda düzenlediğimiz turnuvalara 12 takım katılıyordu, bu yıl aldığımız kararla 20 takım aldık. Sahamızda ışıklandırma yapıldığında önümüzdeki yıllarda turnuvamıza daha fazla takım katılacaktır” şeklinde konuştu.

 

SPOR AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR

Hasanpaşa Muhtarı Suat Karakaya ise yaptığı açıklamada düzenlenen turnuvada emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek futbolcuları, gösterecekleri çabadan dolayı tebrik etti. Sporun dostluğu, dayanışmayı, kardeşliği pekiştirdiğini belirten Karakaya, sporun bir amaç değil araç olması gerektiğini sözlerine ekledi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş