Hasanpaşa’da heyecan devam ediyor

Hasanpaşa 4. Bahar Futbol Turnuvasına 3. hafta müsabakalarıyla devam edildi. Ara ara Güneşli, Bulutlu, yağmurlu ve rüzgâr şeklinde değişken bir havada oynanan müsabakalar ise bol gollü geçti.

Yayınlama: 16.05.2014
1.219
A+
A-

Hasanpaşa Futbol Turnuvası’nda 3. Hafta müsabakaları bol gollü geçti. A grubunun ve haftanın ilk maçı İhsaniye ile Aşağıballık arasında oynandı. Maç boyunca her iki taraf bol gol pozisyonuna girdi. Aşağıballık girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve pozisyonları değerlendiren İhsaniye futbol takımı sahadan 4-0 gibi net bir skorla galip ayrılmayı başardı. A Grubunun diğer maçı Cerrah ile Boğazköy arasında oynandı. Boğazköy bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Pozisyonları değerlenidern Cerrah futbol takımı sahadan 3-0 galip ayrıldı.

 

B Grubunun ilk maçı Ortaköy ile Dipsizgöl arasında oynandı. Tecrübeli oyunculardan kurulu olan Ortaköy futbol takımı, gençlerden ve köy dışından oyuncunun yer almadığı dipsiz göl takımını 19-0 mağlup etti. B Grubunun diğer maçında Çavuşköy ile Deydinler futbol takımı karşı karşıya geldi. Gençlerden kurulu olan Deydinler futbol takımı, tecrübeli oyunculardan kurulu olan Çavuşköy futbol takımı karşısında sahada bir varlık gösteremeyince sahadan 11-1 mağlup ayrıldı.






 

C Grubunda haftanın maçı Hamidiye ile Kulaca futbol takımları arasında oynandı. Hamdiye futbol takımı ilk yarıda üstün oyun sergiledi ve ilk yarıyı 1-0 üstün olarak tamamladı. İkinci yarı Hamidiye futbol takımı üstün oynamasına rağmen, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Kulaca futbol takımı 2.yarıda kontrataktan bulduğu iki gol ile sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Kulaca futbol takımı turnuvada gruptan çıkmayı garantileyen ilk takım oldu. C grubunda oynanan ikinci maçta Çitli ile Hamamlı futbol takımları karşılaştı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiren Çitlispor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

 

D grubun ilk maçı farklı skora sahne oldu. Genç kadro ile turnuvaya katılan Şehitler Köyü, Muratbey karşısında, sahada varlık gösteremeyince 10-1 mağlup oldu. D grubunun güçlü takımlarından Tüfekçikonak futbol takımı, Süpürtü futbol takımını 7-0 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen 2.takım oldu.

 

İnegöl Kafkasspor Kulüp Başkanı Metin Ungan’da Hasanpaşa futbol turnuvasını yakından takip etti. Turnuva komitesine düzenledikleri futbol turnuvası için teşekkür etti ve turnuvaya katılan bütün takımları tebrik edip başarılar diledi.

 

Turnuva komitesi adına açıklama yapan Samet Bayram “Dört yıldır büyük özverilerle sürdürdüğümüz artık gelenekselleşen, Güzel dostlukların başlangıcı olan ve her sene bir sonrakinin heyecanla beklendiği turnuvamızda heyecan bütün hızıyla devam etmektedir. Bütün futbol severleri maçları izlemeye hafta sonu Hasanpaşa Mahallesine bekliyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş