Hedef 6 puan

İnegölspor ligin 16. haftasında ilçe stadında ağırlayacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Yapılan antrenman sonrası açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, ilk yarının tamamlanmasına 2 müsabaka kaldığını belirterek, “2 maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 04.12.2014
613
A+
A-

Bordo-beyazlı ekip, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını, Mesudiye tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

 

2 MAÇI KAZANARAK DEVREYE GEÇMEK İSTİYORUZ






Yıldırım, idman öncesi yaptığı açıklamada, ilk devrenin son 2 haftasına girdiklerini hatırlattı. 2 maçı da kazanmak istediklerini belirten Yıldırım, “Hazırlıklarımız sürüyor. Bugün tek antrenman şeklinde hazırlanıyoruz. Oyunumuzun üzerinde çalışmaya her zaman söylediğimiz gibi devam ediyorum. 2 hafta kaldı ve bu 2 haftalık sürede de en iyi şekilde devreyi bitirip 2 maçı kazanmak istiyoruz. 2 maçı kazanarak devreye geçmek istiyoruz. Ondan sonrada 2 yarı hazırlıkları başka bir şekilde devam edecek.”

 

SEZON BAŞINDA HEDEFLERİ 1.LİGDİ

Hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız Diyarbakır temsilcisinin iyi bir kadroya sahip olduğuna değinen Yıldırım, şöyle konuştu: Diyarbakır takımı iyi bir kadroya sahip. Biraz hem şehirde yaşanan problemler hem de ekonomik olarak yaşadıkları bazı sorunlar yüzünden bu duruma düşmüş bir takım. Oysa sezon başında hedefleri 1.ligdi. Dolayısıyla da kaliteli bir kadroya sahip iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bunu unutmadan hazırlanmamız gerekiyor. Bunu unutmadan sahada olmamız gerekiyor.

 

UFAK TEFEK SAKAT OYUNCULARIMIZ VAR

Son olarak oyuncular hakkında bilgi veren Yıldırım, “Birkaç tane ufak tefek sakat oyuncularımız var. Emrah’ın arka adalesinde ufak bir sakatlık var. Alişan’da gribal durum var. Semih’in üst adalesinde bir problem var. Bunları gözlemeye devam edeceğiz. Yarın öbür günde son durumlarına bakacağız”şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş