Hep destek tam destek

Bordo Beyaz İnegölspor Taraftarlar Dermeği Başkan ve tribün lideri Rıdvan Beriş, yaptığı basın açıklamasında yeni sezonda da her zaman olduğu gibi yine ‘Hep destek tam destek’ sloganıyla İnegölspor’un arkasında olduklarını kaydetti.

Yayınlama: 26.08.2014
765
A+
A-

“12. adam olarak her zaman renklerinin aşığı olduğumuz İnegölspor’umuzun yanında olduk” diyen Rıdvan Beriş, “İyi günde de kötü günde de centilmenliğimizden ödün vermedik. Bu duruşumuzu hiçbir zaman bozmayacağız” şeklinde konuştu.

 

Beriş yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: Sloganımız her zaman  ‘Hep destek tam destektir’  Bu sene sosyal faaliyetlerimiz olacak. İlkini bu hafta sonu ilçe stadımızda gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Taraftar grubumuz aynı zamanda başkanlığını yaptığım Bordo Beyaz İnegölspor taraftarlar derneğine bağlıdır. Taraftar grubumuzun tüm çalışma ve aktivitelerini derneğimiz adı altında yapmaktayız. Çok değerli yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantıda otobüs veya başka konularda her hangi bir talebimizin olmadığını yönetim kurulumuza bildirdik. Kendileri de bu hassas davranışımızdan dolayı teşekkür ettiler. O sene bu sene diyorsak, İnegöl’üm ayağa kalk şampiyonluk kupa zamanı diyorsak herkesin bu taşın altına elini koyması gerekiyor. Biz bunu yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Tüm İnegölspor’u sevenlerden de bunu yapmasını bekliyoruz. Güçlü olduğunu iddia eden tüm oluşumların bunu yapmasını bekliyor ve umut ediyoruz. Ayrıca derneğimiz olarak danışma kurulu oluşturduk. Basından sosyal çalışmalar içerisinde olan eski başkanlarımızdan örneğin, Sayın Mehmet Canalp, Şaban Korkmaz ve Kerim Bayraktar’dan değerli fikirlerini alıyoruz. Düşüncelerini bizimle paylaşmak isteyen herkese kapımız açıktır. Yeni sezonun hayırlı olması dileklerimle…








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş