Amatörlerde ‘Süper’ hafta

Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig’de 6. hafta oynanan maçlarla geride kaldı. 4 temsilcimizin bulunduğu ligde İnegöl takımları 10 puan ile iyi bir haftayı geride bıraktı.

Yayınlama: 17.11.2014
660
A+
A-

KAFKAS 2. YARIDA YIKILDI

Süper Amatör Lige müthiş bir başlangıç yapan Kafkasspor, Bursa’nın güçlü ekiplerinden Duaçınarı’nı konuk etti. Samet ile 1-0 öne geçen temsilcimiz, maçın son bölümlerinden kalesinde gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrıldı. 

 






YENİCESPOR YÜKSELİŞE GEÇTİ

Oynadığı 4 maçta 5 puan toplayan Yenicespor, sahasında Burgazspor’u konuk etti. Karşılıklı gollerle geçen karşılaşmada 3 puanı hanesine 3-2’lik skorla yazdıran temsilcimiz Yenicespor oldu.  

 

KURTULUŞSPOR’U MURAT TAŞIDI

Ligde ilk 5 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alan Kurtuluşspor, grubun namağlup ekiplerinden Gemlikspor’a ilk mağlubiyetini tattırdı. Temsilcimiz Murat’ın attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. 

 

KARADENİZ GÜVEN’DE SERİ SÜRÜYOR

A grubunda 3.sırada yer alan 10 puanlı Karadeniz Güvenspor, ligde 1 puanla son sırada yer alan Orhangazispor ile 3 puan mücadelesi verdi. Yağız’ın golüyle temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş