Nazilli deplasmanı sponsoru belli oldu

İnegölspor, bugün Nazilli Belediyespor deplasmanına çıkacak. Temsilcimizin deplasman sponsorluğunu ise Yücel Demir üstlendi.

Yayınlama: 01.10.2014
753
A+
A-

İnegölspor Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hamit Haraslı ile Teknik As Başkan Ahmet Sütçü, iş adamı Yücel Demir’i ziyaret ederek, sponsor olmalarından dolayı Yücel Demir’e forma hediye etti.

 

DOSTÇA BİR KONGRE GEÇİRDİK






Ziyarette konuşan Teknik As Başkan Ahmet Sütçü, Nazilli deplasman sponsorluğunu üstlenen Yücel Demir’e teşekkür ederek, ““Bu sene 3. deplasman maçı olan Nazilli Belediyespor’un sponsoru Yücel Demir olmuştur. Kendisine İnegölspor’a yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sponsorluk bizim için aslında çok daha büyük anlamlar ifade ediyor. Kendisi ile İnegölspor’a hizmet için yarıştığımız bir dönemde dostça bir kongre geçirdik ve kendisi İnegölspor sevdalısı olduğunu, İnegölspor’a her platformda hizmet edeceğini belirtmişti. Bizi de üçüncü deplasmanımızda yalnız bırakmadı, destekledi. Kendisine bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda olduğunu, arkamızda olduğunu biliyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

İNEGÖLSPOR’A HER ZAMAN DESTEKTE BULUNUYORDUM ZATEN

İnegölspor’un her zaman yanında olduğunu ifade eden Yücel Demir, ise şöyle konuştu: Öncelikle İnegölspor yönetimini başta Eşref Güç ve arkadaşlarına bu zorlu maratonda başarılar diliyorum. Zor bir grup. Ama inşallah bu zoru da hep birlikte aşacağız ve geçeceğiz diye temenni ediyorum. İnegölspor’umuzu PTT 1. Lige giden yolda da başarılar diliyorum. Şampiyon olarak çıkacağımıza cani gönülden inanıyorum. İnegölspor’a her zaman destekte bulunuyordum zaten. Bu sene de çorbada tuzumuz oldu istedim. Nazilli deplasman sponsoru biz olduk. Desteklerimiz devam edecektir. Ben İnegölspor’u seviyorum. Ahmet arkadaşımızın da dediği gibi Mayıs ayında güzel bir yarış yaptık. Kazanan onlar oldu. Tebrik ettik. İnegölspor hepimizin onlar yönetici olabilir ama bizlerde dışarıdan destekçileriyiz. İnşallah hep birlikte İnegölspor’u en iyi yere taşıyacağız. Ben cani gönülden arkadaşlarımıza inanıyorum. Bu işleri severek yapıyorlar. Maddi manevi güçlerini de harcıyorlar. İnegölspor’a bu yolda başarılar diliyorum. Bana ne zaman bir görev düşerse maddi manevi yanlarında her zaman olmaya her zaman hazırım.

 

Yapılan açıklamaların ardından Demir’e İnegölspor forması hediye edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş