“Herkesin düşüncesi kendinedir”

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren kendisine ait ‘Play-Off şansımız % 1’ şeklindeki açıklamasıyla ilgili olarak İnegölspor Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cebrail Kemer’in yaptığı açıklamalara; “Herkesin düşüncesi kendinedir. Biz gerçekçi olmak gerektiği için söyledik” şeklinde cevap verdi.

Yayınlama: 18.04.2014
1.047
A+
A-

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, önceki gün yaptığı ‘Play-Off şansımız % 1’ şeklindeki açıklamasına İnegölspor Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cebrail Kemer tarafından vermiş olduğu tepkiye “Herkesin düşüncesi kendinedir” diye cevap verdi.

 

RAKİPLERİMİZİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ






Cebrail Kemer’in medyada yer alan açıklamaları üzerine dün gerçekleştirilen antrenman öncesi açıklamalarda bulunan İsmail Güldüren şunları söyledi: Biz oyuncularımıza güvensizlikten değil rakiplerimizin bu saatten sonra Play-Off umutlarını kaybetme adına hata yapacaklarını düşünmediğimiz için bunları söyledik. Geri kalan 4 maçımızı kazanmak istiyoruz.  Alabildiğimiz kadar fazla puan almak istiyoruz. İnegölspor olarak hedefimiz beliydi. Play-Off oynamak, şampiyonluğa oynamak istiyorduk. Geri kalan maçlarımızda kazanabildiğimiz kadar puan kazanmak istiyoruz. Geri kalan maçlarda da rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

 

RAKİPLERİMİZİN DURUMUNU GÖZ ÖNÜNE ALARAK BU AÇIKLAMAYI YAPTIK

İnegölspor Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cebrail Kemer’in katıldığı bir programda İsmail Güldüren’in yaptığı ‘Play-Off şansımız yüzde 1’ şeklindeki açıklamalara katılmadığını belirtmesinin hatırlatılması üzerine konuşan Güldüren şöyle konuştu: Herkesin düşüncesi kendinedir. Biz gerçekçi olmak gerektiği için söyledik. Ben İnegölspor’un Teknik Direktörüyüm. İnegölspor’un yöneticisi televizyona çıkan ağabeyimiz, arkadaşımızdır. Aynı şekilde Pendikspor’u yerimize koyun. Ligin bitimine 4 maç kalmış ve 4 haftada 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alacaksınız. Biz rakiplerimizin durumunu göz önüne alarak bu açıklamayı yaptık. Ben Pendikspor’da hoca veya yönetici olsam geri kalan 4 haftada 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alacağımı çok fazla düşünmem. Düşünmediğimiz için de böyle bir açıklama yaptık. Kim ne kadar inanıyor bir hepsini biliyoruz, takımdaki arkadaşlarımızın hepsine çok güveniyoruz ama bakıldığında da rakibimizin 2 mağlubiyet 1 beraberlik alması gerekiyor. İnşallah kaybederler, bizim temennimiz o yönde. Ben geldiğim gün de söyledim buradaki 23 futbolcunun her şeyine her türlü kefilim. Oyunculukların başarısızlıklarında veya her şeyinde ben varım. Biz oyuncularımıza güvensizlikten değil rakiplerimizin bu saatten sonra Play-Off umutlarını kaybetme adına hata yapacaklarını düşünmediğimiz için söyledik bunları.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş