Şampiyonluk hedefi devam ediyor

İnegölspor Basın Sözcülerinden Burak Şimşek, Kocaeli Birlik maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, şampiyonluk hesaplarının devam ettiğini söyledi.

Yayınlama: 06.03.2015
742
A+
A-

İnegölspor Basın Sözcülerinden Burak Şimşek, kulüp tesislerinde bir basın açıklaması gerçekleştirerek, hedeflerinin devam ettiğini belirtti.

 

LİGDE 15 GOLLE EN AZ GOL YİYEN TAKIMIZ






Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklama yapan Şimşek, “Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş maçında kaybettiğimiz puanlar kulüp olarak, yönetim olarak bizleri de üzdü. Maraş maçında şöyle baktığımızda düşmeye oynayan takımlar her zaman tehli olmuşlardır. Maraşta bu maçta kazanmak için ekstra bir çaba sarf edince maç beraberlikle sonuçlandı ve puan kaybettik. Şampiyonluk hedefimiz devam ediyor. Matematiksel olarak hala şansımız var. Zaten İnegölspor ezeli rakiplerinin puan kaybettiği haftalarda puan kazanabilseydi, daha başarılı bir tablo sergileyebilseydi şuanda takımımız nereye gidiyor, başarısızlık yaşıyor muyuz acaba, İnegölspor sorgulanmalı mı ? şekilde tepkiler veya yorumlar almayacak, bütün bu olumsuzlukları konuşmuyor olacaktık. Şansızlıklar sakatlıklar yaşadık. Fakat hala ligde 15 golle en az gol yiyen takımız. Yeni transferlerimiz Ersel ile Cihanda gol yollarında yüz takıma daha fazla adapte olduğunda şampiyonluk hedefimize daha emin adımlarla önümüzdeki maçlarda yürüyeceğiz inşallah. Şampiyonluk diyoruz olmazsa tabi play-offları da göz ününde bulunduruyoruz. Bu hafta Kocaeli Birlik takımını ağırlıyoruz. Kocaeli play-off hedefi olan ve ligde 8. sırada bulunan, ciddi yatırımlar yapmış bir takım. Önemsenecek bir takım. Biz inanıyoruz ki, bu maçtan da puanlarla ayrılıp, yolumuza devam edeceğiz. Herhangi bir cezalımız yok. Muharremde takımla çalışmalara başladı. Zaten geçen hafta kadroya girmişti. Maçımız Pazar günü 13.30da ilçe stadında. Tüm ilçe halkımızı maça bekliyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş