Gol atmadan lideri devirdik

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta dün grup lideri Hatayspor’un konuğu olan İnegölspor, gol sesinin yükselmediği karşılaşmadan 1 puanla ayrılmasının bildi. İnegölspor karşısında çok önemli 2 puan kaybeden Hatayspor liderliği Göztepe’yi evinde 1-0’lık skorla yenen Giresunspor’a kaptırdı.

Yayınlama: 17.03.2014
977
A+
A-

Play-Off yolunda mutlak galibiyet parolası ile Hatayspor deplasmanına giden İnegölspor golsüz berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı.

 

Grup lideri Hatayspor’un liderliğini koruması açısından büyük bir öneme sahip olan maçtan beraberlik çıkınca bu fırsatı çok iyi değerlendiren Giresunspor, evinde ağırladığı Göztepespor’u 1-0 yenerek grubun yeni lideri oldu.






 

Bordo-beyazlı ekip elde ettiği 1 puanla puanını 41’e yükseltirken, 3.sıradaki Göztepe ile arasındaki puan farkını da 3 puana düşürmüş oldu.

 

 

Stat: Atatürk

HAKEMLER: Şeref Taştan (xx), Abdullah Uğur Sarı (xx), Emin Barlas (xx)

 

HATAYSPOR: Fatih (xx)- Hasan (xx), Ömer (xx), Güney (xx) (Dk.81 Gökhan), Soner (xx), Özgür (xx), Barış (xx), Emre Özkurt (xx) (Dk.23 Serkan xx), Murat (xx), Taylan (xx) (Dk.66 İbrahim xx), Halil (xx)

 

İNEGÖLSPOR: Ali Türkan (xx)- Kemal (xx), Ercan (xx), Bilal (xx), Berkay (xx) (Dk.73 Mehmet xx), Cem (xx), Ali Akburç (xx) (Dk.86 Mümin), Erdinç (xx), Emre Hasan Balcı (xx) (Dk.82 Çağdaş), Eray (xx), Samet (xx)

 

SARI KART: Güney, Halil, Ömer (Hatayspor), Berkay, Samet, Ali Akburç (İnegölspor)



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş